Vezmu si své oblíbené vnitřnosti a kuchyňské pěchovadlo. Tento způsob levné večeře si zaslouží medaili.

Co uvařit rychle a levně k večeři? Existuje jedno řešení. Dršťky v lahodné marinádě se vyklubou přímo k olíznutí. Lze je snadno připravit a s chutí sníst.

Dršťky na rychlou a levnou večeři

Co uvařit k večeři, když nemáte čas a chcete ušetřit? V tom případě se hodí vnitřnosti, které jsou chutné a levné. Jak je podávat? Nejprve je třeba použít kuchyňský tlouk. Pak si připravte marinádu ze sójové omáčky, citronové šťávy, medu a několika koření.

Maso v takové marinádě získá neobvyklou sladkokyselou chuť. Poté vnitřnosti opečeme a osmažíme. Taková večeře je velmi chutná, maso je voňavé a křupavé.

Jak připravit vnitřnosti na rychlou a levnou večeři?

Ingredience: Vepřové maso, které se dá použít na přípravu pokrmů z masa a zeleniny, je vhodné pro přípravu pokrmů z masa a zeleniny:

Potřebujete: 900 g kuřecích srdíček

Ingredience na marinádu: 1:

Složení: 5 lžic sójové omáčky

2 polévkové lžíce citronové šťávy

1 lžička medu

½ lžičky papriky

sůl

pepř

½ lžičky sušeného česneku

Ingredience na obalení:

Složení: 2 vejce

mouka

rozpuštěné máslo na smažení

Přípravu vnitřností na večeři začněte nakrájením srdíček na jeden kus. Maso položte na prkénko, přikryjte fólií a opečte tloučkem. Drůbky vložíme do mísy. Připravte si druhou mísu, ve které připravíte marinádu na maso.

Do misky nalijte sójovou omáčku, citronovou šťávu, med a koření. Přísady důkladně promíchejte. Maso v misce přelijte marinádou. Odstavte je na 40 minut . Po této době maso namočte do mouky a rozšlehaného vejce.

Večeře z vnitřností, při které se olizují prsty

Maso osmažte na přepuštěném másle. Mělo by získat rumělkovou barvu. Poté je podávejte s brambory, kysaným zelím a jablečným salátem. K masu se hodí také salát z pórku a červené řepy. Smažená srdíčka mají výraznou chuť a uvnitř jsou měkká.

Jejich slupka je však křupavá . Vyplatí se použít tento jednoduchý recept. Díky němu si každý bude moci rychle a levně připravit večeři . Stačí jeden nebo dva a chutný pokrm bude hotový. Psali jsme o tom, jak nenechat koblihy vypít tuk . Poradili jsme vám, abyste se vyhnuli konzumaci tilapie, protože škodí vašemu zdraví.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *