Mexická klasika, ale s argentinským nádechem: klobásy chimichangas, vynikající a snadné na přípravu.

Uvařte si tyto chimichangy, jsou velmi chutné.

V tomto článku vám nabízím inovativní recept, který kombinuje mexickou kuchyni s argentinským nádechem: klobásky chimichangas .

Na začátku nakrájíme klobásky na šikmé plátky a osmažíme je s cibulí na pánvi. Přidám dvojitou smetanu a chipotle omáčku a nechám chvíli dusit. Přidáme tolik sýra, aby to mělo krémovou strukturu.

Rozmačkání klobásy a cibule na pánvi je prvním krokem k přípravě chimichangy.

K přípravě chimichangy použijte tortilly burrera, které jsou pro tento recept ideální. Do středu vložte část klobásové směsi a uzavřete jako burrito. Smažte chimichangy v rozpáleném oleji, dokud nejsou zvenku velmi křupavé.

Směs klobásy a sýra vložte do tortill burrera, pevně uzavřete a smažte do křupava.

Na pálivou omáčku osmahněte cibuli, papričky jalapeño a česnek, poté je obalte v avokádu, octu a oleji. Přidávejte vodu, dokud nezískáte požadovanou konzistenci. Chimichangu jsem podávala s omáčkou a trochou čerstvého koriandru.

Tyto klobásky chimichanga jsou lahodným a křupavým pokrmem, který v sobě spojuje to nejlepší z mexické kuchyně s jedinečnou chutí.

Expresní tacos z pečeného hovězího masa

Pokud naopak hledáte něco rychlého a chutného, expresní tacos carne asada jsou ideální. Maso jednoduše marinujte s citronovou šťávou, česnekem, cibulí a kořením a poté ho grilujte, dokud nezhnědne. Nakrájejte na malé kousky a položte na kukuřičné tortilly.

Tacos doplňte cibulí, koriandrem a pálivou omáčkou. Pro větší pikantnost přidejte plátky avokáda a trochu citronu. Expresní tacos jsou rychle hotové a můžete si je vychutnat kdykoli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *