Na oleji osmahněte cibuli a přidejte ostatní ingredience. Chlebová paštika je lepší než sádlo

Sádlo je minulostí. Stačí použít jen pár ingrediencí a připravíte mnohem chutnější a lahodnější těstoviny. Seznamte se s tímto receptem na cibulovou pastu a vyzkoušejte její chuť na vlastní chuťové buňky. Příprava je jednoduchá a zabere vám pouhou minutu.

Nejchutnější chlebová pomazánka

Sádlo je jednou z nejznámějších chlebových pomazánek . Po léta bylo také považováno za jedno z nejchutnějších, ale ukazuje se, že mu sekundují mnohem chutnější pomazánky. Ukázalo se, že z osmažené cibule a několika přísad lze vyrobit lahodnou pastu.

Zatímco hlavní ingredience vás možná překvapí, pasta potěší každého, kdo ji ochutná. Navíc je její příprava jednoduchá a zabere jen pár minut. Seznam ingrediencí a recept najdete níže.

Cibule, tofu a několik přísad

Jak už víte, nejdůležitější ingrediencí chlebové pomazánky je cibule. Kromě ní budete potřebovat také tofu a několik ingrediencí, aby pasta získala správnou konzistenci a chuť.

Ingredience: 

Potřebujete: 2 velké cibule

180 g tofu

2 polévkové lžíce drožďových vloček

1 lžička hořčice

1 lžíce oleje

½ lžičky pepře

½ lžičky soli

Recept na cibulovou pastu

Cibuli oloupejte a nakrájejte na malé kostičky. Na pánvi rozehřejte olej a cibuli na něm smažte, dokud nezhnědne. Cibuli vložte do mísy a pomocí mixéru ji nasekejte na hladkou pastu.

Přidejte rozdrobené tofu, drožďové vločky, olej, hořčici, pepř a sůl. Přísady rozmixujte na hladkou pastu. Hotovou cibulovou pastu namažte na sendviče a podávejte s nakládanou okurkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *