Každý rok na Tři krále podávám tyto klobásy v koláči. Mají dokonalou chuť díky dvěma přísadám.

Jaký předkrm bude všem hostům chutnat? Takovým pokrmem jsou klobásky v listovém těstě. Já do své verze tohoto pohoštění přidávám 2 speciální přísady. Toto občerstvení si všichni chválí, proto doporučuji tento jednoduchý a osvědčený recept.

Je to skvělý předkrm na svátky.

Tento recept používám už několik let a u nás doma je to hit. Díky němu připravím jednoduchý, rychlý a velmi chutný předkrm . K jeho přípravě budu potřebovat klobásky a listové těsto.

Hodit se bude také hořčice a smažená cibulka. Díky těmto produktům je pokrm prostě dokonalý. Chutné a jednoduché, stalo se u mě doma hitem .

Jak připravit párky v listovém těstě?

Ingredience: 

Potřebujete: 3 klobásy z listového těsta

1 list listového těsta

hořčice

smažená cibule

kečup

1 vejce

Přípravu pokrmu začněte rozkrojením párků na polovinu. Položte je na listové těsto. Nakrájejte tak, aby na jednom kousku těsta byla jedna klobása. Podél klobásy rozetřete kečup, hořčici a osmaženou cibuli.

Těsto s klobásami srolujte do rolády. Na horní straně rolády udělejte několik zářezů. Těsto potřete rozšlehaným vejcem. Formu vložte na 20 minut do trouby vyhřáté na 200 °C. Po této době jsou klobásy v listovém těstě připraveny k podávání.

Francouzské klobásy v listovém těstě jsou hitem .

Klobásky v listovém těstě jsou vynikající a představují pokrm, který se snadno připravuje. Přídavek smažené cibule a hořčice dodává pokrmu vlastní specialitu . Vyplatí se je proto připravit . U nás doma je to velmi oblíbené jídlo.

Několik málo ingrediencí vytvoří na talíři nádherný efekt. V krátkém čase si každý může připravit dokonalý předkrm, který se skvěle hodí na křest . Hosté ho budou jíst s chutí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *