Krém je často klíčovou součástí mnoha dezertů. Problém se vyskytuje, když po nedělním obědě všichni čekají na sladké pochoutky a jsou pryč, protože krém nelze nasekat. Tuto tajnou složku použijte místo paniky. Šlehačka bude naprosto tuhá.

Foto: Shutterstock/Olgabombologna
Šlehačka je lahodný, načechraný doplněk k zmrzlině, ovoci, želé, koláče, sušenky a mnoha dalším sladkým pokrmům. Může být také podáván samostatně jako dezert, kde si většina malých a velkých milovníků sladkých jídel užívá. Ale co když jste právě plánovali sloužit takový dezert pro svou rodinu a krém odmítá šlehat a vařit? Můžete udělat jednoduchou chybu.
Krém nechce bičovat? Důvody nemusí být zřejmé
Existuje několik důvodů, proč krém nechce šlehat. Zkontrolujte, zda se některý z nich nevyskytuje. Nemusí být zřejmé a účinně ničí plánovaný dezert. První a nejčastější chyba, pro kterou krém nevykonává, je to, že není správně ochlazena. Krém by měl být v chladničce před bičováním až 12 hodin. Chcete -li zajistit úspěšný konec procesu, můžete také ochladit kontejner, ve kterém bičujete krém. Jednoduše to vložte do mrazničky asi 10 minut před bičováním.

Foto: Shutterstock/New Africa
Je důležité vědět, že ne každý typ krému je pro něj vhodný. Pouze 30 % nebo 36 % krém může být bičován. Pokud si vyberete produkt s nižším obsahem tuku, je třeba očekávat, že nebude tvořit nadýchaný, sladký cloud. Další chybou je použít příliš vysokou rychlost mixéru. Naše motivace je často rychlejší šlehačka. Výsledkem je, že krémové kapradiny a začne se podobat máslem. Proto je lepší začít s nízkými rychlostmi a postupně je zvyšovat.
Jen pár kapek a šlehačka bude za chvíli dokonale tuhá
Citronová šťáva je velmi důležitá při bičování krému. Stačí přidat několik kapek do ochlazeného krému. Díky šťávě má bílá hmota zhušťová a bičuje rychleji. Současně zdůrazňuje sladkou chuť krému. Dalším příslušenstvím, které stojí za to přidat do krému, je práškový cukr. Je důležité, abyste přidali sladký prášek hned od začátku. Nejenže bude šlehačka sladší, ale také usnadní zahuštění během bičování.
.
Sledujte nás ve zprávách Google.