Pečení brambor je na první pohled na jednoduchou záležitost, ale abychom byli dokonalí, musíme to trochu vyzkoušet. Existuje jeden trik, díky kterému jsou suché. Budou příjemně křupavé z vnějšku a uvnitř měkké. Jak připravit pražené brambory?

Brambory, hned vedle cibule, jsou zelenina, bez níž bychom nemohli dělat v kuchyni. Jsou vhodné pro téměř všechno a lze je jíst v různých formách – vařené, smažené nebo pečené. A pečené jsou skvělou volbou pro zaneprázdněné lidi. Rychle se připravují a jsou tak chutné, že si je všichni členové domácnosti budou užívat. Jak péct brambory? Přinášíme vám nejlepší způsob.
Jak připravit pražené brambory tak, aby nebyly suché? Domov je bude ochutnat a budou chtít razítko
Pečené brambory lze jíst s přílohou masa, ryb nebo zeleniny. Jsou také velkou pochoutkou, pokud z nich uděláme hranolky. Někdy však mají tendenci být suché a nelíbí se jim, jak by měli. Jak tomu zabránit? Ukázalo se to Jen udělejte jednu věc před pečením a budou perfektní.
- Před vložením brambor do trouby je odloupněte a vložte je do vody.
- Do kilogramu přidejte polovinu lžičky soli a při vaření je nechte v ohni asi pět minut.
Brambory připravené tímto způsobem jsou ideální pro pečení. Nebudou sušeny a uvnitř zůstanou měkké. Nakrájejte je na čtvrtiny nebo hranolky. Co je ochutnat? V zásadě můžete použít jakékoli oblíbené koření, ale kombinace Marjoramu, česneku a sušené cibule dá jídlo ještě výraznější chuť.
.
Související články:
Nastřístl jsem cuketu na Střívenec a přidal neobvyklou složku. Jsou lepší než tradiční fasherie
Jedna sušenka nestačí. Uvidíte se po prvním kousnutí.
Sledujte nás ve zprávách Google.