Jednoduchý a pružný čokoládový dort. Nepotřebujete ani kakao. Tak dobře, že to jíte s lžičkou přímo z talíře

Jednoduchý a pružný čokoládový dort. Nepotřebujete ani kakao. Tak dobře, že to jíte s lžičkou přímo z talíře

Chcete lahodný dezert kávy? Nebo očekáváte hosty a hledáte recept na něco chutného, ​​který lze rychle připravit? Jste na správném místě. Zde je nejjednodušší čokoládový dort, který nejen chutná skvěle, ale také velkolepý.

Jednoduchý a pružný čokoládový dort. Nepotřebujete ani kakao. Tak dobře, že to jíte s lžičkou přímo z talíře
Chcete lahodný dezert kávy? Jste na správném místě.
Foto: Shutterstock/ani gal

Čokoládový dort je absolutní klasika, To odpovídá každé příležitosti. Někteří lidé to dokonce připravují místo dortu. Není to vůbec překvapivé, protože dezert je vynikající a jeho příprava je rychlá a snadná. Ani začátečník cukrovinek by s ním neměl mít problém. Vždy vychází z našeho receptu, dokonale stoupá a je velmi načechraný. Zkuste to a uvidíte sami.

Rychlý čokoládový dort. Appele a tání v ústech

Čokoládový dort je dobře kombinován s různými příloh jako je džem, pudink nebo ovoce. Upřednostňuji klasickou variantu, kterou na konci zdobí. Samozřejmě jej můžete nahradit něčím jiným, jako je práškový cukr nebo čokoládová smetana. Jsou zde potřeba ingredience.

Těsto na dort:

  • 100 g dezertní čokolády
  • 80 g Masla
  • 2 vejce
  • 125 ml mléka
  • 150 g Cukru
  • 150 g obyčejné mouky
  • lžička prášku do pečiva

Poleva:

  • 100 g mléčné čokolády
  • 25 g Masla

Rychlý nedělní dort na kávu. Čokoláda je vždy dobrý nápad

Pokud se obáváte, že dezert bude příliš sladký, Místo mléčné čokolády můžete použít dezert nebo tmavou čokoládu. Vše záleží na vašich preferencích. K přípravě dortu používám dort s průměrem 21 cm. Dám to s pečením papírem a nadále připravuji těsto na dort.

Jednoduchý a pružný čokoládový dort. Nepotřebujete ani kakao. Tak dobře, že to jíte s lžičkou přímo z talíře
Dokonce ani začátečník cukrovinek by neměl mít problém s přípravou dortu. Vždy vychází z našeho receptu, dokonale stoupá a je velmi načechraný.
Foto: Shutterstock/Marinatakano

Zde jsou stručné pokyny k přípravě:

  1. Vložte nakrájené máslo a malované čokoládu do hrnce. Poté při míchání zahřívejte na mírném ohni. Složky by se měly rozpustit a vytvořit hladkou hnědou hmotu.
  2. Odstraňte hrnec z ohně, přidejte mléko a vše promíchejte.
  3. V misce rozšlehejte vejce cukrem do načechrané pěny.
  4. Poté přidejte mouku a dříve připravenou čokoládovou směs.
  5. Míchejte při nízké rychlosti. Poté přeneste do formy.
  6. Umístěte dort do trouby zahřívanou na 175 ° C. Pečte 45 minut.
  7. Připravte polevu. Umístěte čokoládu a nasekané máslo do mísy. Rozpusťte ji v mikrovlnné troubě nebo ji zahřejte po nízkém ohni.
  8. Nalijte na chlazený dort. Dobrý vkus!

.

Tento rychlý recept na dort je starý 55 let. Není nutné šlehání ani míchání hmoty. Vše, co potřebujete, je mixér

Vyrobím dvě masy a přidám sladký nápoj. Dort zebra nikdy nebyl chutnější

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *