Udělám hrnec této polévky a mám večeři dva dny. Je nejlepší, protože se spoléhám na tyto dva maso

Udělám hrnec této polévky a mám večeři dva dny. Je nejlepší, protože se spoléhám na tyto dva maso

Goulash Soup je určitě jednou z nejlepších možností na večeři, když se chcete nasytit a zároveň se ztratit v neobvyklé chuti a vůni. Recept na polévku Goulash je velmi jednoduchý, ale nezapomeňte na maso. To nejlepší, co dostanete ze dvou druhů.

Udělám hrnec této polévky a mám večeři dva dny. Je nejlepší, protože se spoléhám na tyto dva maso
Goulash polévka Je to určitě jedna z nejlepších možností na večeři, když se chcete nakrmit a zároveň se ztratit v neobvyklém chuti a vůni.
Foto: Shutterstock/Julia Ahanova

Pokud máte rádi bohatá a šťavnatá jídla, Goulash Soup bude určitě jedním z vašich oblíbených jídel. Recept je triviální, Nezapomeňte však vybrat správné maso, protože je to nejdůležitější. Chcete -li mít legendární polévku, vyberte hovězí maso a vepřové maso. V obou případech, nechte to být rameno – nezapomenete na jeho vkus po dlouhou dobu.

Goulash polévka – recept na nasycenou a lahodnou večeři
Složení:

  • Potřebujeme: 600 g vepřového ramene,
  • 600 g hovězího ramene,
  • 500 g hub,
  • 2-3 papriky,
  • 1 malý pepř,
  • 500 g nakrájených konzervovaných rajčat,
  • 2 PL koncentrát,
  • 3 hřebíček česneku,
  • 1 větší mrkev,
  • 2 cibule,
  • sůl, pepř, nový pepř, bobkové listy, sušené oregano,
  • Sladký, horký a uzený pepř podle chuti
  • 1 pl z vepřové masti,
  • 1 pl octa jablečného moštu (volitelné),
  • Nasekaná petržel nebo koriandr pro dekoraci.
Udělám hrnec této polévky a mám večeři dva dny. Je nejlepší, protože se spoléhám na tyto dva maso
Chcete -li mít legendární polévku, vyberte hovězí maso a vepřové maso.
Foto: Shutterstock/hlphoto

Goulash polévka na dvou ramenech – jak ji připravit:

  • Začněte s masem. Nakrájejte na relativně velké kostky a umístěte je do misky. Poté přidejte malý olej a pepř – sladký pepř, štiplavý pepř, uzený pepř a pepř. Smíchejte a vložte do chladničky několik hodin. Pro dušené maso můžete také použít připravenou směs koření.
  • Než je maso marinované, připravte další ingredience. Vyčistěte houby a nakrájejte je na menší kousky – nemusíte je velmi jemně krájet – je nejlepší, pokud se vám podaří správně kombinovat všechny ingredience. Podobně nakrájejte na pepř, mrkev a cibuli – to na silnější pokožku a jemně nakrájejte česnek.
  • Po několika hodinách odstraňte maso z ledničky a nechte ho na přepážcedosáhnout pokojové teploty. Poté připravte velký hrnec, nejlépe s širokým dnem, a zahřejte pevnou lžíci masti. Když je horké, vložte do něj máslo a nechte ho chvíli stát.
  • Když je maso uzavřeno z jedné strany, kontaktujte druhou stranuAle nemíchejte – maso pak uvolňuje vodu a nebude šťavnaté. Když se maso smaží ze všech stran, přidejte cibuli a možná jablečný ocet a chvíli si odpočiňte na mírném ohni.
  • Poté přidejte houby, papriky a česnek. Dochutíme sladkým pepřem, uzeným pepřem (dejte si pozor na papriku) a přidejte oregano. Smažte a na chvíli přidejte vývar, nejlépe z hovězího nebo vepřového kostí. Stačí 2 litry.
  • Snižte sílu hořáku a přidejte nakrájená rajčata a koncentrát. Nechte vařit asi 1,5 hodiny. Když je maso měkké, ochraňte ho solí a možná ho ochutnejte. Podávejte horkou polévku guláš, nejlépe s plátkem čerstvého chleba. Před podáváním ozdobte nasekanou zeleninou.

.

Přidejte 2 lžičky do dušeného masa a maso je měkké jako nikdy předtím. Jednoduše se roztaví v ústech

Tento gulash je hit. Budete to ochutnat jednou a každý to bude chtít opakovat

Sledujte nás ve zprávách Google.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *