Jak udržet chléb v lednici: make -up je překvapivý

Jak udržet chléb v lednici: make -up je překvapivý

Il Pane Je to jídlo, které vyžaduje velkou pozornost, protože představuje primární zdroj výživy a prakticky se také používá k obohacení některých jídel. Je pravda, že není vždy nutná potřeba konzumovat, protože můžete kompenzovat jeho nepřítomnost tisíci jinými způsoby, ale mít ji vždy doma může být pro nás užitečné.

Domníváme se, že jsme zvyklí na nákup chleba v pekárně Alespoň jednou denněAle dilema se pak představuje, jakmile se vrátí domů, kde se člověk diví poněkud jednomyslným způsobem: jak to udržet? Ano, protože jste si toho všimli sami, ale problém je problém, který je vždy odhalen.

Ale proč chléb za pár dní ztvrdne? Existuje způsob, jak tomu zabránit? Můžeme také způsobit, že chléb odolá několik dní, udržet jej vhodným způsobem, proč nemění jeho měkkost a chuť? Zkusme to porozumět společně.

Chléb, který je ztuhlý: proto

Určitě si budete všimnout, že po několika hodinách jste ji koupili, Chléb začíná transformovat: Změní svou konzistenci, stává se prvním gumovým a poté nesmírně tvrdě jak na dotek, tak v ústech, což znemožňuje přidělit denní spotřebu. Obtěžování, zejména za to, co dnes chléb stojí.

Problém lze přičíst zejména dvěma faktorům: jistě vlhkost Nehraje v našem prospěch, zejména pokud jej necháte bez pokrytí nebo na milost všech nepřetržitých změn teploty, do které je vaše kuchyně zjevně předmětem, kde se staráte o přípravu jídla pro hlavní jídla.

Ale ještě více by problém mohl být teplota. Pokud jste někdy náhodou připravili chléb v domě, budete perfektně vědět, že jakmile na konci vaření vyjdete z trouby, horký chléb nesmí být nikdy příliš vystaven vzduchu, ani jej nemůže být okamžitě uložen v mrazáku. A to je velmi důležitý aspekt, protože to znamená odsouzení k okamžitému vyvolání.

Hlavním nebezpečím je forma

Už! Jen plíseň je věc, které musíte zabránit. Ve skutečnosti, pokud je chléb příliš vystaven zdrojům, které vytvářejí obrovské množství vlhkosti, jeho interiér, zejména pokud má hodně drobky, skončí zvlhčení do té míry, že tento samotný, uzavřený kůrou, nepředstavuje způsob cirkulace vzduchu a je vytvořen jako zřejmé, že je to přesně forma.

Bohužel, díky tomu je chléb opravdu nepoužitelným, protože není vůbec vhodné jíst chléb, který v některých částech vnější nebo vnitřní plísní představuje. A z těchto důvodů se to vyhýbalo: Chléb je důležitý, ale pokud existuje forma, není vůbec vhodné ho jíst.

Nyní, co musíte vědět, je, že pokud je chléb spíše gumový nebo dokonce o něco těžší než obvykle, lze to vyřešit snad tím, že jej vložíte do trouby nebo do toustovače, kde získá ten křupavý smysl, který rozlišuje opékaný chléb. A to je důležité, aby bylo řečeno.

Jak se vyhnout tvorbě plísní

Vše záleží na jeho zachování. Pokud obvykle necháte chléb uvnitř papírového sáčku, se kterým jej zabalí, když jej koupíte, je to v pořádku, protože karta v tomto případě slouží jako ochrana, druh izolátoru, který chrání váš chléb. Ještě lepší, pokud kolem papírového sáčku dáte také plastový, který zcela zachovává z vlhkosti.

Ale metoda, která babičky velmi milovala, ale v jednom ze spotřebičů vyžaduje přesný prostor, které jsou v domě prakticky nepostradatelné: Mluvíme o lednici. Přesně, on: lednička! Ve skutečnosti to není nová věc. Vždycky to bylo provedeno a babičky, pokud jste si to nikdy nevšimli, vždy mají chléb nahoře.

Je to prakticky neomylný systém, protože tímto způsobem je jakýkoli pokus o transformaci chleba blokován, dokonce i plíseň, která tedy nemá žádný způsob, jak se odhalit na povrchu nebo uvnitř našeho chleba. A jíst to? Žádný problém tam také: Stačí vyjít z chleba před jeho konzumací, nechte jej vrátit na teplotu, protože získává trochu své normální konzistence. V případě, že můžete vždy použít pomoc trouby.

Zde je návod, jak to vložit do chladničky

Systém pro opravu našeho chleba v lednici je poměrně jednoduchý: mezitím Vložte do chladničky pouze to, co víte, můžete konzumovat během několika dnů a nakrájet ji na plátky;; Plátky zabalte do bavlněné látky nebo hadříkem a vložte vše do papírového sáčku. Chléb, který zůstává nadměrně, vždy dělí na základě každodenního používání, které z něj uděláte, a správně jej umístí do mrazničky.

Nezapomeňte, že chléb musí být vždy čerstvý, než bude udržován v chladničce, a proto zjistil, že neexistují žádné stopy plísní nebo něco, co vám umožní myslet si, že se může zkažovat. To je nepostradatelné pro účely ochrany a vždy pro to, aby se najedli, kdykoli během dne, ale především několik dní.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *