The rajčatové pyré V Itálii má velmi důležitou hodnotu, vzhledem k použití, díky kterému je denně příprava značného počtu receptů, a to jak pro první i druhé kurzy. Je to opravdu a musí mít naší kuchyně, kterou nelze provést, ale musí se s nimi zacházet podrobně, dávejte pozor na přípravy falešný.
Pokud si nejste příliš zvyklí na domácí přípravu rajče pyré, naše rada zůstává čekat na hledání typu rajčatového pyré, který ví o dobrém a to je blízké potřebám toho, co si myslíme, že každý den na stůl dáme. To je samozřejmě to, co gurmety dělají, aby se oklamaly.
V tomto okamžiku je nezbytné vědět, jak číst štítek na balíčku rajčatového pyré, který najdete k prodeji v supermarketech. Když najdete jednu z nich, musíte vědět, jak si pečlivě číst, pokud existují konkrétní ingredience, zejména pokud existují nadměrné přísady nebo cukry, což je nakonec skutečná problematičnost rajčatové omáčky, která není přesně to, co můžeme považovat za optimální.
Není to jen otázka značek
Je zřejmé, že to není naším záměrem démonizovat jakoukoli značku. Je to poslední věc, kterou chceme dělat. Věnování pozornosti na používané složky se však stává nezbytným, pokud se staráme o naše zdraví a především si myslíme, že spotřeba rajčatového pyré by neměla být považována za triviálně, ale vždy s ohledem na to, jaké jsou potřeby.
Takže pokud například trpíme příliš vysokou hladinou cukru v krvi, musíme si být jisti, že v rajčatové omáčce kupujeme žádnou přehnanou hladinu cukru; A ještě více musíme mít také efektivní znalosti o těchto množstvích, protože se to stane a je časté, že rajčatové pyré pochopené v tomto smyslu mohou být neuvěřitelně sladké, ale dávky nejsou hlášeny, a to není správné.
Pojďme také dostat přísady do cesty, které se často používají k tomu, aby minulost pomohla udržet bez změn v průběhu času, ve skleněných nebo lepenkových lahvích. V každém případě, přehnaná úroveň, také v tomto případě, aditiv, rozhodně nechodí ve prospěch zdraví našeho těla, a to by nemělo být podceňováno pro komplikace spojené s touto nadměrnou přítomností.
Jak rozpoznat skutečné rajčatové pyré
Pokud jste někdy měli to štěstí, že budete jíst domácí rajčatové pyré, je třeba hledat přesně autentičnost, složení s místními a nedováženými ingrediencemi a především studny, které musí následovat po konzumaci rajčatového pyré na naše tělo, musí být identifikováno v negativním smyslu.
Pojďme tedy mluvit o původu. Itálie je považována za jeden z národů s nejvyšší úrovní produkce rajčat na světě. To znamená, že pro přípravu rajčatového pyré v Itálii bychom neměli muset čerpat ze zahraničních produkcí, což místo toho často dochází, protože náklady jsou o něco nižší. Bohužel však většinu času odpovídá špatné produkci a ne úplně ideální chuti průsmyku.
V tomto okamžiku vám doporučujeme, abyste se vždy vztahovali ke kontrole štítku, kde musí být vždy označen původ použitých produktů, zejména rajčat, která musí být italského původu, pokud chceme přinést do hrnce rajčatové pyré, které přistupuje k kompozici, pro chuť a vůni k tomu, kdo připravil naše babičky.
A pokud to nestačí …
Pokud to, co jsme dosud řekli, nestačí, možná je vhodné zaměřit se na něco jiného a zaměřit pozornost například na výběr lepšího a bezpečnějšího rajčatového pyré, jako jsou biologické, kde záruka organických rajčat je již spojena s jeho nomenklaturou a zjevně s rozhodně vyšší náklady.
Také se rozhodne pro rajčatové pyré produkované bez použití konzervačních látek, ale s dobou trvání je jasně mnohem užší, ale mnohem zdravější než ty, které jsme obecně zvyklí na konzumaci každý den. Autentičnost však ne vždy chodí ruku v ruce s vysokými náklady: ve skutečnosti vše závisí na produktech a přípravě rajčatového pyré.
Ale pokud se opravdu chceme zničit: rada zůstává vyzkoušet jejich ruku při zachování rajčatového pyré, připravovat ji jednou ročně, s čerstvými rajčaty, shromážděnými z jejich zeleninové zahrady, a proto se věnujte všemu, co běží kolem produkce, a s produkty, které známe každý detail, ne původem!
Environmentální a sociální dopad: Proto je to důležité
Dnes existuje stále více zájem o přípravu těchto rajčatových pyré; Zájem, který závisí na zdravé produkci a se zřejmým odkazem na všechno, co se týká zdraví lidského těla. Je zřejmé, že hledání přírodních ingrediencí nám umožňuje vypořádat se se spotřebou jídla, které nemá nic riskantního pro zdraví, ale což nám zároveň umožňuje dobře jíst.
Výběr zdravého a skutečného rajčatového pyré je také způsob, jak ovlivnit trh ke schválení tohoto trendu, tj. Pozornost na zdravé a skutečné produkty, které nedávají problémy a které především využívají výběr vůči italským, a proto známým produktům, i když o něco dražší.