Trik šéfkuchaře Maidardiho pro super krémový nepořádek

Trik šéfkuchaře Maidardiho pro super krémový nepořádek

V posledních letech televize radikálně změnila způsob vidění a života v kuchyni. Díky formátu, jako jsou vaření a firmy v kuchyni některých skvělých kuchařů, se mnoho lidí začalo zapojit do ohromu Jednoduché, ale aktualizované přípravy prostřednictvím speciálních trikůlidé, které milují.

Na tento popis tam dokonale reaguje Pastina proslavila šéfkuchaře Mainardi, jedna z tváří přenosu Je vždy polednerai jmenování oběda s Antonellou Clerici, která později Test kuchařeVrátila se, aby hovořila o vaření se skutečným přístupem, který ji vždy rozlišoval a který byl pro jeho úspěch zásadní.

Jaký je trik, který dělá rozdíl týkající se krémovost pastiny připravené šéfkuchařem Bergamasco, narozenou v roce 1983 a spolu s Clerici několik let během Test kuchaře? Pokračujte ve čtení této příručky, abyste objevili odpověď a spojili se s některými informacemi, které vám pomohou drasticky změnit váš přístup na jedno z nejvíce podceňovaných jídel vůbec.

Proč je Andrea Mainardiho nepořádek tak dobrý?

Při jednání s obzvláště chutným jídlem, které dobytí příčným způsobem ty, kteří to chutnají, je myšlenka, že za ním je to, kdo ví, jaký složitý make -up. Dobrá zpráva? To není vždy. V případě nepořádku, který připravil šéfkuchař, dirigent a podnikatel Andrea Mainardi ve studiu Clerici, který reprodukuje dům v lese poblíž Arquata Scrivia, provincie v Alexandrii, kde přednášející žije s jejím partnerem a dcerou, mluvíme o použití cibule, řezané na Julienii a mírně strop.

Když je cibule nechala hnědou, uvolňuje sladkost, která představuje vynikající základnu pro následující kroky. Je také nezbytný výběr typu těstovin. V případě přípravy Mainardi je rozhodnutí uchýlit se k stoupání. Je to typ těstovin, které musí být rizoto a které pouze z tohoto důvodu zaručuje konečný výsledek konkrétní krémovost.

Kromě toho mají Risons velmi zvláštní konzistenci. Ve skutečnosti jsou schopni dokonale absorbovat omáčku v hrnci, aspekt, který zahrnuje pouze výhody týkající se chuti přípravy. Pokračování s nezbytnými kroky v procesu vaření přichází čas na přidání malých bublin. Co si vybrat mezi šumivým vínem a bílým vínem? Oba jsou vynikající, protože to zaručují quid Kyselina, která má vždy důvod, nemluvě o parfému.

Jak připravit nepořádek šéfkuchaře Mainardiho

Kroky, které mají být konkretizovány k dokončení Příprava panelu šéfkuchaře Andrea Mainardi Určitě tam nekončí! Poté, co jsou uvedeny v předchozích odstavcích, přijde čas zahrnovat rajčatovou pastu, která musí být charakterizována velkým množstvím vody a přítomností listů bazalky. V této směsi také sídlí základy pro příjemný obálkový efekt, díky kterému byl tento první kurz slavný.

Pokračování s aspekty, které, i když se to zdá irelevantní, místo toho přispívá k tomu, že je rozdíl, si pamatujeme, že jak ukazuje na Instagramu, dodal Bergamo šéfkuchař po klasickém kropení strouhaného sýra, také syrový mléčný sýr na základě kravského mléka, aby všechno míchal. Pozor: Sýrový mléčný sýr je jídlo, které by se nikdy nemělo navrhovat, aby se zabránilo potenciálně fatálním eventualitam, jako je ureo-emoční syndrom, děti mladší pěti let.

Pokračuje v míchání, dokud není odhalen signál, který vám umožní jasně pochopit, že těstoviny jsou připraveny: přechod z červené na oranžovou barvu. Jakmile je tento krok archivován, můžete sloužit. V příspěvku Instagramu, který za několik dní vytvořil virový recept, Mainardi vychází přímo z pánve a vytváří scénografický efekt přinejmenším, který může zpívat pouze chuťové pohárky dobrých vidliček.

Pastina, která řekne nejméně zvláštní

Proč se za pár týdnů dobyla pastina šéfkuchaře Mainardiho srdce milionů lidí? Z velmi jasného důvodu: jeho jednoduchost. Ve skutečnosti je to příprava, která nás přivádí zpět do srdce italské gastronomické tradice, když s několika jednoduchými ingrediencemi by mohly být připraveny skutečné potěšení.

Je také zajímavé použití navýšení, typu těstovin, které mnoho lidí již doma má, protože Často se používá v souvislosti s odstavujícími cestami, aby si dítě zvyklo na konzistenci a co je důležitější dimenze. Sýrový mléčný sýr, pravý tajemství smetany, je hymnou pro italskou tradici, mléčnou tradici, která má za sebou dlouhý a fascinující příběh.

Jak již bylo zmíněno, je to jídlo, které nabízí těm nejmenším. Aby byly těstoviny kompatibilní s odstavením, můžete použít pasterizovaný mléčný sýr – zakoupením v supermarketu o tom nejsou pochyb – a vyhnout se průchodu, ve kterém miska s vínem nebo šumivým vínem zmizí.

Kdo je Andrea Mainardi?

Andrea Mainardi je, jak již bylo zmíněno, původem z Bergamo, město, kde se narodil 21. července 1983. Poté, co promoval jako kuchař v termínu San Pellegrino, Pracoval v restauraci L’Albereta, Kingdom of Gualtiero Marchesi, Po dobu tří let. V roce 2010 zahájil svou první restauraci, Kuchyňská dílna, která se nachází v Brescii.

O dva roky později dorazilo mezinárodní zasvěcení s otevřením ve velkém jablku restaurace Kuchyně Bovery. Také v roce 2012 se jeho tvář začala známá široké veřejnosti díky spolupráci s RAI jako součást programu Test kuchařekde zůstal až do uzavření roku 2020, po Antonella Clerici ve svém novém – v té době – ​​televizní dobrodružství.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *