Recept na přípravu nejměkčího čokoládového dortu: Objevte tajné ingredience k použití

Recept na přípravu nejměkčího čokoládového dortu: Objevte tajné ingredience k použití

The Recept na přípravu nejměkčího čokoládového dortu zajišťuje použití specifických složek a pozornosti na techniku, aby se to stalo. Výběr složek, které musí být vybrány podle jejich kvality, a nejvhodnější metody zpracování jsou rozhodující pro získání měkkého a měkkého čokoládového dortu ve správném bodě.

Základní role k získání a měkká a měkká konzistence Je dána použitím vysoce kvalitní tmavé čokolády. Čokoláda s procentem kakaa nad 70% dává intenzivní chuť a přispívá k tomu, že těsto dává strukturu. Přidání změkčeného másla vám pak umožní získat dezert z vnitřního a mokrého.

Zpracování vajec také dělá rozdíl. Například oddělování žloutků od vaječných bílků a jejich bičování samostatně přispívá k začlenění vzduchu do těsta a následně AD Zvyšte měkkou a měkkou konzistenci a určení větší lehkosti čokoládového dezertů. Nyní se podrobně podívejme na kompletní recept, který to zvládne.

Recept na přípravu nejměkčího čokoládového dortu

Připravit se Tento měkký čokoládový dort Je nutné následující ingredience: 200 gramů vysoce kvalitních tmavé čokolády, 100 gramů změkčeného másla, 150 gramů granulovaného cukru, 3 střední vejce, 50 gramů 00 mouky, 250 ml plnotučného mléka, špetku soli. Tmavá čokoláda ve vodní lázni se roztaví s máslem. V samostatné misce rozšlehejte žloutky a cukr. Prožijte mouku a přidejte střídavě s mlékem.

Vše jemně smíchejte, abyste udrželiměkké těsto. V jiné misce jste namontovali Albumi se jmenuje Ben Ferma S špetkou soli pak přidejte do směsi, dávejte pozor, abyste je nalili a promíchali je svisle, aby začlenili vzduch a neudělali demontáž šlehaných vaječných bílků. Tento krok je důležitý pro získání měkkého a měkkého čokoládového dortu.

Nyní máslo a mouku na koláč a nalijte těsto získané a dobře vyrovnává povrch. Zapněte troubu a připravte ji na teplotu 180 stupňů, pečte a vařte pro 35-40 minut. Ke konci vaření zkontrolujte techniku ​​párátka a zjistěte, zda je těsto vařeno interně. Před podáváním to nechte vychladnout.

Tajné ingredience k získání ještě měkčího čokoládového dortu

Získat Ještě více měkký čokoládový dort K původnímu receptu můžete použít některé tajné ingredience. Jeden z nich je zastoupen Blendy jablka být zaplacen v těle. Ve skutečnosti jablka díky jejich obsahu pektinu a úroveň vlhkosti přispívá k tomu, aby těsto bylo měkčí a měkčí, aniž by to změnilo chuť.

Další tajnou složkou, kterou je třeba přidat, je to Přírodní jogurt což poskytuje větší vlhkost těsto. Jeho mírná kyselost reaguje s kvasinkami, které upřednostňují ještě více pěnivější skoky a měkčí konzistenci. V posledním případě, aby se příliš nebránilo čokoládový dort, se doporučuje nahradit poloviční máslo nebo polovinu mléka odpovídajícím množstvím jogurtu.

A konečně, pro získání ještě měkčího těsta než náš čokoládový dort je možné použítsemenný olej Chcete -li vyměnit máslo, takže je lehčí. Kapalina olej při teplotě místnosti způsobuje, že dort zůstane vlhký uvnitř i po vaření, čímž získá lepší měkkost a menší hustou konzistenci.

Tipy pro práci na těle

Kromě výběru přísad pro Získejte měkčí čokoládový dort Je také nutné věnovat pozornost technikám zpracování a jak provádět určité kroky přípravy receptu. Například bič žloutky s cukrem, dokud není vadná na pěnivá směs, začleňujte vzduch do těsta a zhoršuje jej.

Další užitečnou strategií pro tento účel je Prosekání suchých ingrediencí čokoládového dortu. Před přidáním do těsta se vyhýbá tvorbě hrudčí, které by mohly ohrozit konečnou měkkost a přispívat k distribuci různých složek jednotnějším způsobem, prosaďte mouku nebo kakaový prášek.

A konečně, jakmile jsou přidány všechny složky poskytnuté receptem Vyhněte se příliš dlouho práci těstoObzvláště po přidání mouky. Míchání nadměrně může povzbudit uvolňování nebo vývoj lepek, díky kterému je dezert silnější, plně zdobený a méně měkký. Poradenství je proto smíchat, dokud nejsou složky dobře distribuovány.

Vaření dortu

Dokonce jeden Opravte vaření Je důležité získat ještě měkčí čokoládový dort. Trouba musí být předehřátá, dort musí být vařen v centrální polici, aby byla zajištěna větší uniformita. Vyvarujte se otevření trouby v prvních 20 minutách vaření, protože změny teploty ohrožují úspěch.

Po vaření nechte dezert úplně vychladnout před jeho odstraněním a pokud chcete získat větší vlhkost, v této fázi jej můžete při chlazení zakryt třením. Pro Udržujte měkkost déleDoporučuje se zabalit průhledný filmový dezert nebo jej udržet v uzavřené kontejneru a pokojové teplotě.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *