Křupavá pastella pro smažení: Zde je make -up, který je rozdílem

Křupavá pastella pro smažení: Zde je make -up, který je rozdílem

Pastella pro smažení je nezbytné pro získání vonného a neodolatelného výsledku. Těsto je ideální pro zeleninu, ryby a maso, s tímto zvláštním receptem se vše může stát dobrým Pastellare Každé jídlo před vařením ve vroucím oleji. S konkrétním tajemstvím získáte ideální výsledek pro dokonalé smažení.

Pokud přesně sledujete uvedené pasáže a objevíte trik, který s vámi dnes chceme sdílet, všichni požádají o doplnění vašeho smažení. Je to proto, že to bude křupavé ve správném bodě a není růžová, protože se to často děje. Nebude žádné nadbytečné pomazání a bude lehké strávit, ale buďte opatrní, ale toto těsto na závislost.

Ano, to je pravda, už se nebudete moci obejít bez jeho lehkosti a dobroty. Ale jak se připravuješ? Metoda není komplikovaná a složky jsou levné, ale existuje tajemství, pasáž, kterou nikdo neví a který dělá rozdíl. Tento neznámý trik bude nyní odhalen jednou provždy, to je to, co to je.

Nejlepší ingredience pro perfektní těsto

Nezbytný je výběr ingrediencí, které vytvoří křupavé smažení s těstíčkem. Zde je to, co musíte získat: 00 mouky nebo rýžová mouka, pokud dáváte přednost křupavému smažení; Ghiacian jiskřivá voda nebo studené pivo pro větší vzduch těsta. Kromě toho musíte také získat nějaké kvasinky nebo špičku hydrogenuhličitanu sodného, ​​abyste nafoukli těsto.

Nezapomeňte přidat špetku soli a Pravá chuť na smažené potraviny. Ale make -up pro další křupavost je přesně zmrazená voda nebo pivo. Je to proto, že těsto vytvořené s těmito velmi studenými tekutinami, v kontaktu s vroucím olejem, vytváří vonnou kůru a ideální pro vaše smažení.

Tajemství, které jen velmi málo zná a neodhaluje nikomu, aby neodhalilo make -up, díky kterému je jejich jídla zvláštní. Ale teď, když víte, že můžete také připravit perfektní smažené na vás, vaši rodinu a přátele. Představte si aperitiv se smíšeným smažením zeleniny, rybami a dokonce i masem doprovázeným dobrým vínem. Vaši hosté budou požádat o přídavek.

Jak vyrobit voňavé těsto jako v restauraci

Pokud opravdu chcete získat perfektní těsto, nestačí mít správné ingredience. Ve skutečnosti i v přípravě existuje trik, který šéfkuchaři nechtějí, abyste to věděli. Je to speciální metoda, ale nejprve musíte provést přípravu se správnými kroky. Zde jsou krok za krokem.

Nejprve zesílejte mouku do mísy a eliminujte hrudky. Přidejte zmrazenou tekutinu kousek po kousku smícháním směsi, ale buďte opatrní, abyste těsto příliš nepracovali a zanechali mírně svítivou. Nechte směs odpočívat v lednici po dobu 20 minut, než ji použijete na potravinách k smažení.

Nedokážete si ani představit trik pro lehké a suché smažení. Tady je to, co to je: Přidejte lžíci vodka v těsta. Tímto způsobem, když jdete na smažení v horkém oleji, alkohol se odpařuje vytvořením jednoho křupavé smažení A suché. Ideální pro ty, kteří milují dokonalost a chuť v kuchyni.

Správná teplota a technika kuchařů pro smažení

Nyní, když jste připravili těsto s nejlepšími ingrediencemi a se správnými kroky pro přípravu musíte znát teplotu a techniku. Pokud tyto kroky neprovádíte správně, nebudete mít požadovaný výsledek. Zde jsou to, co jsou a jak je provádět tak, aby nedělaly chyby a zničily jídlo nebo aperitiv.

Nejprve si vyberte slunečnicový olej nebo arašídy ten rok vysoká odolnost proti teplu. Zahřejte olej při 170 ° C, pokud ho těsto absorbuje. I když je příliš horké, riskujete spálení vnější části, zatímco interiér bude surový. Nezapomeňte také vařit potraviny okamžitě, jakmile je zakrytá těstíčkem, abyste je nezměšili.

Ale buďte opatrní, abyste do oleje nevkládali příliš mnoho kusů, aby jej nevychladl. Otočte smažené často, abyste měli perfektní vaření, abyste zjistili, kdy je olej na správné teplotě, používá Make -up párátka. Ponořte hůl do oleje, pokud se kolem něj vytvoří bubliny, znamená to, že je připravena k vaření.

Jak sloužit smažení nejlepším způsobem

Nestačí vědět, jak skládat perfektní těsto se správnými ingrediencemi a nestačí ani dokonale vařit jídlo. Chcete -li přinést ideální smažení ke stolu, musíte znát správnou techniku, která podává smažení v těsta v Coretto. Jste připraveni objevit tajemství šéfkuchařů hvězdy? Tady je to, co to je.

Nejprve si smažení pečlivě odtočí a nasaďte ho absorpční papír eliminovat přebytečný olej. Nepovazujte víčka na smažená jídla nebo se zhoršují a bezprostředně na stole podávejte křupavé a teplé smažení. Přidejte sůl pouze k vaření a se stále horkým jídlem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *