Být chamtivý je něco, co nás určitě staví do potíží. Není však snadné uspokojit naši potřebu sladkých věcí jednoduchým jídlem, které neublíží, ale můžete najít řešení, která nám zkrátka umožňují snížit rizika pro zdraví a nestavit se, když naše tělo dosud nevede skvěle.
Například typ vaření, který je rozhodně škodlivý pro lidské tělo z mnoha hledisek, je smažení. Způsobuje však samotné smažení, ale způsoby, jak se praktikuje: je zapotřebí konkrétní olej, je také nutné, aby nebyl příliš horký nebo dokonce spálen a především musíte věnovat pozornost tomu, kolikrát jíte smažení po dobu jednoho týdne.
Ve skutečnosti se nejedná o otázku, jak to jíst ano nebo jíst ne. Smažení, stejně jako všechno, co jíme, může bolet, pokud neovládáte množství a kvalitu. Dávejte pozor na tyto detaily, aby se zabránilo velkým problémům a poškození dlouhodobě. Snažíme se tedy vrhnout světlo na přípravu jablečných palačinek, což jsou pochoutkou, kterou nelze říci o ne, ale že se můžeme také připravit bez použití smažení. Uvidíme, jak.
Jsou Apple Pancakes, proč se jim tolik líbí?
Důvod, proč se Apple Pancakes jako oni tolik líbí, je smažení, je zbytečné chodit. Kombinace mezi těstem a jablkami, které se nám líbí většina, získává pouze tuto přidanou hodnotu a pouze prostřednictvím oleje, který prskaje uvnitř pánve a který nám umožňuje mít skutečně nejlepší produkt jeho výkonu.
Už je třeba říci, že již Přirozená sladkost jablek dělá rozdíl. Ve skutečnosti existují odrůdy, které samy o sobě obsahují velké množství cukru, což jim dává parfém a slušnou chuť, která se během smažení vaření zesiluje. Stručně řečeno, je to celek, který končí zbarvení tohoto lahodného dezertu s úžasnou chutí.
Pokud chcete hrát ještě více s chutí, zkuste se vztahovat k kořením, které se stanou něčím užitečnějším pro to, aby byl rozdíl, a jablky palačinky ještě více přizřely: pak zkuste s Skořice, vanilka, muškátový a citrusová kůraChcete -li dát větší hloubku chuti, i když s kořeněným dotykem.
Zde je recept na Apple Pancakes bez smažení
Ale pojďme k věci: jak mohu připravit Apple Pancakes, aniž bych se nutně uchýlil k smažení? Mezitím potřebujete správné ingredience, protože je nezbytné, aby těsto muselo dosáhnout lehké a dobře věnované kompaktnosti a proč je nutná práce Mouka, mléko nebo nějaký jiný zeleninový nápoj spolu s vejci a špetkou prášku do pečiva.
Trik je v bičování bílé vajec, dokud není ztuhlý: vložte žloutek s cukrem do planetárního mixéru a začněte je modelovat, dokud nedosáhne velmi lehkého mraku, což bude nezbytné mít vždy měkkou a především světelnou směs také k jídlu a trávení. Kromě toho se můžete také zvolit spíše než pro mouku, pro bramborový škrob, který je ještě sladší.
Pokud opravdu chcete změnit, zkusíte se pokusit začlenit jogurt do těsta. Ano, jogurt, lepší, pokud je bílý a tenký, protože tímto způsobem budou Apple Pancakes mít kompaktní chuť ano, ale také jemné dotykové a chuť. Tato krémovost bude také sloužit k tomu, aby se směs nesedilo v celém rozsahu.
Jak je vařit? Tady je řešení
Pokud se nechcete uchýlit k smažení, má předvídavost používat troubu, což je nejplatnější řešení a rozhodně i ty nejjistětnější v těchto případech. Nastavení trouby při teplotě 180 ° po dobu asi 15-20 minut, Ve statickém režimu můžete dát těmto malým hromádkám těsta příležitost volně vařit a dávat si navzájem jako v případě vaření v oleji, které smaží, ale rozhodně zdravějším způsobem.
V tomto případě použijte pekařský podnos, lemovaný pergamenovým papírem, kam umístit koblihy malého těsta a čistit je malým mlékem nebo vláknem medu těsně před jejich pečením, abyste měli rozhodnější chuť, i když je to jiné vaření než obvyklé vaření. Zkuste také vařit na pánvi, stejně platné.
Jak to funguje? Zahřejte pánev závojem kokosového oleje nebo knoflíkem másla, A položte jablkové palačinky na středně nízké teplo a jemně je otáčejí, dokud nedosáhnou, také v tomto případě, pravou zlatou na obou stranách. Nakonec si určitě všimnete, že jste na povrchu získali křupavou kůru, aniž byste je museli nutně ponořit do vroucího oleje.
Co když je chcete udělat ještě sladší a zdravější?
Nebojte se, také proto existuje velmi platné řešení. Namísto cukru se rozhodněte pro sladidlo a na konci vaření, bezprostředně po jejich opuštění z vroucího oleje, v případě smažení, trouby nebo z pánve girale na kořením, které dáváte přednost, nebo dokonce na moučkovém cukru nebo hořkém kakau, což může jistě udělat určitý rozdíl z hlediska chuti.
Apple Pancakes jsou lahodný dezert, který oceňují všichni, dospělí a děti. Jsou vynikajícím řešením, jak dát párty, improvizovat večer s přáteli a obohatit slavnostní stůl. Pokud se připravujete se správnými ingrediencemi, neváží ani a mohou dát ten pocit dezertů, který takhle hledá průmyslové dezerty.