Jak vyrobit měkčí čokoládový dort: Základní ingredience, které nesmíte nechat ujít

Jak vyrobit měkčí čokoládový dort: Základní ingredience, které nesmíte nechat ujít

Existují sladkosti, se kterými se nemůžeme obejít, a stává se skutečným posvátným rituálem, jak je připravit alespoň jednou týdně, obohatit, například nedělní oběd a užít si je se všemi vášní, kterou máme. Také dejte čokoládu podle libosti a je to hotovo! Ale pokud chcete připravit čokoládový dezert, že kromě toho, že je dobrý, je také měkký, pomůžeme vám najít správné řešení.

Určitě existuje skutečné tajemství pro realizaci a čokoládový dort Že spolu představíte krásné a měkké. Je to zjevně otázka výběru správných ingrediencí, navíc, pokud jsou vyvážené a zpracovány správně. A také věnovat pozornost kvalitě, což, jak mluvíme jasně, vždy mění ten rozdíl, pokud jde o kakao.

Pojďme zjistit, jak připravit tento měkký čokoládový dort a možná dokonce naplnit čokoládou uvnitř a snažíme se hledat správné ingredience, ty, bez nichž nelze vyrobit nic dobrého a měkkého. Podívejme se, co to je konkrétně, rozhodneme se pro nezbytné prvky pro výrobu tohoto snu čokoládového dortu.

Kvalita je všechno!

Pokuste se myslet, jestli jsem si musel vybrat mezi dezertem, který se představuje krásným a lákavým a dalším, který je možná také dobrý, ale je méně kompaktní a více disketu. V těchto případech je opravdu důležité věnovat pozornost přísadám a množství, které se používá, což skutečně respektuje recept v dopise, jinak riskujete, že přinesete něco na stůl příliš vynikající.

A samozřejmě nezapomeňte hledat nejlepší ingredience v oběhu, počínaje v našem případě nejlepšího kakaa, nejlépe to tak 70% kakaocož vám umožní kombinovat zbytek ingrediencí vyváženým a vyváženým způsobem. Stručně řečeno, pouze tímto způsobem budete moci plně ochutnat svůj oblíbený dezert.

Kromě toho si dávejte pozor na máslo a vejce, které musí být opravdu čerstvé, protože i kakaový dezert se může pochlubit příjemným příspěvkem na jídlo a především tím chuť, která může trvat několik dní před dokončením všech dezertů. Zkusme to pochopit, co potřebujeme a jak lépe připravit náš speciální čokoládový dort.

Zde jsou správné ingredience

Základna, ze které se má začít, je čokoláda, řekli jsme. Pokud se rozhodnete pro The Dark One, udělejte to nejlepší volbu, ale můžete si bezpečně vybrat mléko, zejména pokud dezert jedí dětmi, protože v tomto případě je chuť méně rozhodující a vhodnější pro děti doma, zkrátka, méně maskování a méně kompaktní.

Pak vezměte 2 vejce, 150 gramů másla, 150 gramů cukru a 300 gramů mouky, spolu s půl litrem mléka. V případě potřeby také přidejte sáček vanilinu, ke kterému můžete přidat špetku soli, aby vyvážila všechny ingredience. Poté začněte bičovat vejce, dokud se ztuhnou spolu s cukrem, a poté postupně vloží dobře proslutenou mouku, aby se zabránilo tvorbě hrudek a prášku na pečivo.

Místo toho pro mléko začleňte pomalu, míchejte, zatímco jste ho zaplachli. Vaření je rozhodujícím okamžikem: Vložte vše do předehřáté trouby, která nesmí překročit teplotu 160-170 stupňů, teplota, která je ideální pro to, aby se dezert zvýšil, zatímco se vaří uvnitř a poté má zlatý povrch a dokonale poživil.

Tajemství dokonalého vaření!

Vzhledem k tomu, že v dortu jde sáček kvasinek, vždy se domnívá, že je nezbytné před vložením čokoládového dortu do trouby Nechte směs obohacenou o všechny ingredience na několik minutJá, aby byla aktivována kvašení a že sloučenina uvnitř trouby může správně zvětšit a vařit.

Na konci vaření musí být tato práce provedena znovu: to znamená, že čokoládový dort, než jej podává u stolu pro večeře, se může dobře zahřát a čekat jen po dobu nejméně 10-15 minut, Takovým způsobem, že se příchutě stanou navzájem ještě harmoničtějšími a že konzistence sloučeniny se definitivně usadí.

Tyto dva triky vám proto umožní mít perfektní dezert na stole, ten, bez kterého se neděláte, a to, jsme si jisti, že se to bude líbit, mladí i staré bez rozdílu, protože navíc je tomu tak vždy, s čokoládou nikdy neuděláte chybu a doprovázíte to dobře, můžete ji využít pouze v prezentační fázi u stolu.

Perfektní čokoládový dezert, jak chcete

Nezapomeňte, že předtím, než jej vezmete ke stolu, když je čokoládový dort připraven a správně se ochladí, můžete také zajistit, abyste jej ochutnali na své potěšení a vložili do toho, co dáváte přednost: moučkovým cukrem, čokoládové ocasy nebo jej obohacuje smetanou šlehačkou, než jej také ochutnejte s trochou ovoce jako konečné ozdoby na talíři.

Stručně řečeno, můžete se dopřát, abyste jedli něco chutného a opravdu neuvěřitelného. Sledujte naše triky a triky, které to ještě zlepšují, než se zdá, a uvidíte, jakou chuť a snadnost při přípravě a jídle. Koneckonců, je to perfektní dezert a bude opravdu obtížné odolat jeho dobrotě. Chceš to také vyzkoušet?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *