Bramborové pufry jsou skutečnou klasikou německé kuchyně – křupavé, zlatohnědé, lahodné, krátké: jednoduše neodolatelné! Jediná nevýhoda: jsou pečeny v hodně oleje, a proto jsou docela mastné. Výsledkem je, že jsou často obtížné v žaludku. Jak dobré je, že je letecký let! Náš recept na bramborové pufry z horkého vzduchu zajišťuje, že si můžete užít klasiku bez tlusté koupele.
Takže bramborové nárazníky z horkého vzduchu se stanou obzvláště křupavé
Milujeme naše fritézy s horkým vzduchem. V krátké době a s horkým cirkulujícím vzduchem místo v tukové lázni se každodenní ingredience mění na skutečné zázraky. Někteří se stanou křupavými, jiní nebeskými něžnými a můžete v něm dokonce vařit vejce. Dnes to nechceme dělat, zkoušíme něco nového: bramborová vyrovnávací paměť z horkého vzduchu.
Bramborové vyrovnávací paměti jsou klasikou, kterou mnozí jistě kombinují se svými rodiči nebo prarodiči, ale určitě také se stánky vánočního trhu. Její ingredience jsou jednoduché, což je atraktivní pro lidi, kteří nemají rádi neobvyklá jídla. Ochutnávají vydatnou bylinnou tvaroh a sladké s jablečnou omáčkou. Perfektní jídlo Catrotle!
Chcete -li připravit bramborové nárazníky v horkém vzduchu, potřebujete pouze určitou tloušťku, sůl a cibuli, pokud chcete. Nastrouhejte brambory a cibuli na drsné straně kráječe kuchyně tak, aby čipy byly relativně dlouhé. Hnětete je trochou soli a poté je zatlačte do čistého ručníku. Poté smíchejte čipy se silou a vytvořte je do malých vyrovnávacích pamětí.
Ty se nyní pohybují do fritézy horkého vzduchu. Po pouhých 15 minutách při 180 stupních jsou již hotové a lze je políbit. Mimochodem, můžete také zahřát a omítat vyrovnávací paměti následující den. Airfryer vám dává novou krizi.
Chcete více chutných receptů z všestranného kuchyňského stroje? Poté vyrábějte masové kuličky z letiště nebo naplněných paprik mletým masem. Parmezánová zelenina je ideální jako příloha.

Bramborová nárazník z horkého vzduchu
- 1 kg Brambory převážně zaseknutí
- 1 Cibule
- Sůl
- 1 ON Pevnost
- Černý pepř
- něco Řepkový olej
-
Oloupejte brambory a otřete je na drsnou stranu řezatelství v dlouhých hranolích. Také oloupejte a otřete cibuli.
-
Smíchejte pozdě s asi 1 čajovou lžičkou soli a dobře je hněte. Poté je vložte do ručníku nádobí a dobře stiskněte výslednou šťávu.
-
Přidejte lžíci a nějaký černý pepř a vše dobře promíchejte. Vytvořte malé pufry z hmoty a rozložte je malým olejem.
-
Smažte nárazníky při 180 ° C po dobu asi 15 minut v horkém vzduchu, dokud nejsou zlatohnědé a křupavé.
Tip: Pokud se bramborové vyrovnávací paměti cítí příliš vlhké, opylujte malou pevností a použijte pekařský papír speciálně navržený pro fritézu na horkém vzduchu.