The Carne Ve většině potravinových režimů zůstává nesmírně důležité jídlo a dokonce i jakýkoli výživový lékař a kvalifikovaný lékař doporučí pouze příspěvek, rozhodně ne nutně denně, ale stále přítomné v týdenních návycích, a to i pro ty, kteří se uchýlí k hubnuté stravě, samozřejmě ne ty typy, samozřejmě ne ty typy masa jsou stejné.
Kategorie jsou odlišné, často se často používají kategorií složené z červeného masa a bílého masa, i když podobné příspěvku některých specifických živin. Vzhledem k pouze příspěvku tuků a kalorií však existují některé formy masa a specifické škrty vhodné pro potravinářské režimy přivedené ke hubnutí.
Maso pro dietu
Maso je prvkem jako nepostradatelný prvek, který má uvnitř, v každém případě množství živin a velmi vysokou dostupnost, které nelze snadno najít v jiných potravinách. Především proteiny, které jsou extrémně biologicky dostupné a jsou zásadní pro strukturu tkání, pak oplývají železo a další minerální soli, extrémně zásadní pro oběh a okysličení krve.
Samozřejmě je možné vzdát se masa, ale toto rozhodnutí vede spotřebitele k většímu výběru mezi alternativními produkty (například podmínkami sdílený mezi vegetariány, vegany nebo dokonce pro ty, kteří trpí nesnášenlivostí). Samozřejmě existuje mnoho typů masa, dokonce i ty méně detailtě zapamatované a známé. Který je vhodný pro stravu?
Což je nejlepší
Všechny typy masa a řezů mají různé typy tuků, samozřejmě to jsou různé prvky, například nasycené a nenasycené tuky jsou přítomny v různých množstvích v různých prvcích. Ty konfigurují řadu různých prvků základních uhlíkových základních prvků. To, co rozlišuje nasycené a nenasycené tuky, je jejich ústava, obecně nejškodlivější jsou identifikovány v nasycených.
- Maso jistě vhodnější pro hubnou stravu je kuře, které mírně přesahuje 110 kalorií a je bohaté na železo, zinek, hořčík a různé skupiny vitamínů. Málo nasycených tuků a mírné množství nenasycených
- Také pro integraci krůtího masa také představuje „dobré“ tuky známé jako tuky skupiny Omega
Zmínit se o králíkovi, který má podobné vlastnosti částečně jako maso savců, ale zůstává velmi špatné v nasycených tucích a je velmi snadné ji strávit. Obecně je červené maso, jmenovitě maso skotu, prasečí, kozí sýr stále vhodné, ale v menším množství, protože spadá do kategorie „tuku“ masa.
Ve většině případů se můžete dostat k příjmu bílého masa (tedy drůbež a králíka) mezi 150 až 200 gramy na jedno jídlo, zatímco je jistě pohodlné mírně omezit příjem červeného masa, který je bohatší v tuk. Kvalita a řez samozřejmě velmi ovlivňují. Je lepší vždy konzultovat našeho odborníka na výživu.