The kaštan Jsou to typický produkt nebo jeden z prvků, které jsou součástí tradice karnevalových dezertů a celého sousedního období, předchozího a následného. Připravte kaštany identifikují něco, co je v průměru považováno za průměrně Teoreticky snadno, v praxi komplikovanější. Existují různé tradiční recepty, které však zvyšují naše úspěšné schopnosti.
Castagnole tímto způsobem bude v dosahu každého, jsou prvkem, který může udělat vynikající dojem, protože i nové generace se velmi zajímají o dezerty, které jsou ve většině naší země rozšířené, i když s určitými rozdíly. Castagnole jsou velmi běžné ve střední a severní oblasti Itálie.
Jaké jsou kaštany
Jedná se zřejmě něco jednoduchého, být v jejich základně sestávající ze sladkých těst, která jsou poté smažena, jakmile se získá sférický tvar, posypaný moučkovým cukrem. Nejpravděpodobněji jsem podobná derivace, paralelní s klábosení Což je v tomto případě také smažené a podávané horké s moučkovým cukrem.
Hlavní rozdíl je spojen s konzistencí, kaštanové těsto musí být měkké a tato funkce musí také zůstat, jakmile budou podávány. Ve skutečnosti jsou kaštany kulaté palačinky, jak je uvedeno, je nezbytné používat správné množství a dávku přísad, které je však velmi snadné najít.
Recept
Recept zahrnuje 350 gramů 00 mouky, 75 gramů slunečnicového oleje, 8 gramů prášku, lžíci jakéhokoli likéru nebo rumu podle našeho výběru, 75 gramů cukru pro těsto, 2 střední vejce, moučkový cukr pro konečné pokrytí . Chcete -li přidat do seznamu malý olej pro smažení, nejlepší je arašídy.
- Smíchejte nádobu plnou kvasinek, likéru, vejců, cukru, slunečnicového oleje, vše dobře smíšené. Postupně přidejte a smíchejte mouku
- Jakmile to bude dobře kompaktní a o něco pevnější, budeme to muset několik minut pracovat na ruce, samostatně zahřejte dobře a vysokou pánev, kde se olej zahřívá
Dejte prodloužený tvar ze stejného, abyste získali koule, víceméně tak velké jako golf, lépe si udržet co nejdál podobných rozměrů. Kouče by měly být smaženy co nejvíce dohromady nebo jeden po druhém, aby nedocházelo k ztvrdnutí těsta, obvykle několik minut stačí, proti němu, aby je otočily a poté je „extrahovaly“ štěrbinovou lžičkou.
Jakmile byly umístěny na poměrně velké jídlo pokryté absorpční papír nebo speciálně vyrobené pro smažený papír. Jakmile jsou suché, mohou být posypáni moučkovým cukrem a podávat horké. Můžeme je také vyrobit v troubě, při teplotě 200 stupňů v předehřáté troubě.