Jak připravit měkké a lahodné kaštany: Nepostradatelné ingredience

Jak připravit měkké a lahodné kaštany: Nepostradatelné ingredience

The kaštan Jsou to typický produkt nebo jeden z prvků, které jsou součástí tradice karnevalových dezertů a celého sousedního období, předchozího a následného. Připravte kaštany identifikují něco, co je v průměru považováno za průměrně Teoreticky snadno, v praxi komplikovanější. Existují různé tradiční recepty, které však zvyšují naše úspěšné schopnosti.

Castagnole tímto způsobem bude v dosahu každého, jsou prvkem, který může udělat vynikající dojem, protože i nové generace se velmi zajímají o dezerty, které jsou ve většině naší země rozšířené, i když s určitými rozdíly. Castagnole jsou velmi běžné ve střední a severní oblasti Itálie.

Jaké jsou kaštany

Jedná se zřejmě něco jednoduchého, být v jejich základně sestávající ze sladkých těst, která jsou poté smažena, jakmile se získá sférický tvar, posypaný moučkovým cukrem. Nejpravděpodobněji jsem podobná derivace, paralelní s klábosení Což je v tomto případě také smažené a podávané horké s moučkovým cukrem.

Hlavní rozdíl je spojen s konzistencí, kaštanové těsto musí být měkké a tato funkce musí také zůstat, jakmile budou podávány. Ve skutečnosti jsou kaštany kulaté palačinky, jak je uvedeno, je nezbytné používat správné množství a dávku přísad, které je však velmi snadné najít.

Recept

Recept zahrnuje 350 gramů 00 mouky, 75 gramů slunečnicového oleje, 8 gramů prášku, lžíci jakéhokoli likéru nebo rumu podle našeho výběru, 75 gramů cukru pro těsto, 2 střední vejce, moučkový cukr pro konečné pokrytí . Chcete -li přidat do seznamu malý olej pro smažení, nejlepší je arašídy.

  • Smíchejte nádobu plnou kvasinek, likéru, vejců, cukru, slunečnicového oleje, vše dobře smíšené. Postupně přidejte a smíchejte mouku
  • Jakmile to bude dobře kompaktní a o něco pevnější, budeme to muset několik minut pracovat na ruce, samostatně zahřejte dobře a vysokou pánev, kde se olej zahřívá

Dejte prodloužený tvar ze stejného, ​​abyste získali koule, víceméně tak velké jako golf, lépe si udržet co nejdál podobných rozměrů. Kouče by měly být smaženy co nejvíce dohromady nebo jeden po druhém, aby nedocházelo k ztvrdnutí těsta, obvykle několik minut stačí, proti němu, aby je otočily a poté je „extrahovaly“ štěrbinovou lžičkou.

Jakmile byly umístěny na poměrně velké jídlo pokryté absorpční papír nebo speciálně vyrobené pro smažený papír. Jakmile jsou suché, mohou být posypáni moučkovým cukrem a podávat horké. Můžeme je také vyrobit v troubě, při teplotě 200 stupňů v předehřáté troubě.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *