The jablečný koláč Je to skvělá klasika, která je dobrá pro všechny situace, od neformální večeře s přáteli po nedělní oběd v rodině, od snídaně po zdravé svačiny pro děti. Získat Obzvláště měkký a měkký jablečný koláč Je nutné pečlivě vybrat kvalitní ingredience a věnovat pozornost všem krokům přípravy a receptu.
Použití Mele Renette o Golden Delicious Přispívá k udržení mokré konzistence, zatímco přidání tuku slouží k získání měkčího jablečného dortu. Tradičně BurroChcete -li však mít lehčí jablečný koláč, můžete se rozhodnout prosemenný olej, mléko nebo jogurt které dávají těsto měkkost a měkkost.
Recept na měkčí jablečný koláč
The Recept na měkčí jablečný koláč poskytuje následující ingredience: 300 gramů 00 mouky, 150 gramů granulovaného cukru, 3 vejce, 100 gramů másla, 100 ml mléka, jablka 4 renetové a zlaté lahodné, 16 gramů práškových kvasinek, nastrouhaná citronová kůra, špetku soli. Oloupejte jablka a nakrájejte na tenké plátky; V misce pracujte změkčené máslo s cukrem, přidejte vejce po druhém a pokračujte v míchání.
Prosejte mouku kvasinkami a solí a přidejte je do směsi a střídejte je latte. Smíchejte, dokud se nedosáhne homogenní konzistence. Přidat tělo a pokračovat v míchání. Nakonec nalijte směs získanou do koláče, máslové a flourované, e Pečte v troubě Asi 40 minut při 180 stupních.
Získejte ještě měkčí těsto
Ale ve všech těchto operacích stanovených Apple Pie Recept Můžeme provést některá opatření k získání a ještě měkčí a měkké těsto. Výběr složek správných a nejvyšší kvality spolu s dodržováním postupu realizace je zásadní, ale tyto tipy budou také užitečné:
- Použijte jogurt
- Přidejte bramborový škrob
- Metla
- Nechte těsto odpočívat
Část mléka poskytnutého receptem, který má být více nahrazen Přírodní jogurt za účelem získání vlhčího a měkčího těsta. Za stejný účel se můžete rozhodnout nahradit část mouky za bramborový škrob To poskytne Apple Pie jemnější konzistenci, aniž by to změnilo chuť.
Chcete -li zvýšit lehkost těsta, a proto získáte ještě měkčí jablečný dort Bič vaječné bílky, dokud není ztuhlý Samostatně a začlenit je do těsta, jemně a postupujte shora dolů, aby je neudělal. Nakonec, Nechte těsto odpočinout Po dobu několika minut před pečením umožňuje lépe míchat ingredience.