Jak připravit lososové těstoviny: Zde je recept na 90. let

Jak připravit lososové těstoviny: Zde je recept na 90. let

Pokud máte rádi těstoviny a milujete lososa, nemůžete se pokusit vařit alespoň po receptu lososové těstoviny 80. a 90. let. S ošetřuje Din jeden z nejoblíbenějších prvních kurzů času, ale pokud jste dnes sloužili, může to udělat skvělý dojem s přáteli a příbuznými. Chcete -li to udělat, můžete si vybrat pera, motýly nebo fusilli a samozřejmě on, skutečný protagonista misky: uzený losos.

Kromě uzeného lososa a těstovin je další složka předpokládaná v původním receptu 90. let smetana. Nic však nezakazuje přidat další složku vašich představ, jako je bílé víno nebo kapka vodky, dvě velmi populární alternativy mezi fanoušky těchto těstovin.

Těstoviny z lososa: Recept 80./90. let

Zde je první kurz, typický pro 80./90. let, který v posledních letech zažil druhý život. Je to velmi snadný recept na výrobu, rychlé, levné, ale velmi chutné: těstoviny lososa. Emblem toho období, kromě ryb, existovala vysoká složka, která byla v minulosti v kuchyni široce používána: krém.

Krém byl přidán v mnoha receptech, protože byl schopen snadno přidat chuť. Kromě toho byl párovací krém a uzený Solomn pojištěným úspěchem. Ačkoliv v té době je tvar nejvíce hozených těstovin, připraví tento první kurz. Byla to pera, v tomto článku chceme verzi s motýly s lososem.

Jak připravit lososové těstoviny

Zde je původní recept na lososové těstoviny z 90. let, jak to bylo používáno v té době. Nabízíme vám verzi, ve které jsou pera nahrazena motýly, ale v Realà bude moci použít jakýkoli formát: ve všech případech to bude dobré! Krém, uzený losos a petržel nebudou muset chybět. Zde jsou všechny Složky pro 4 porce lososových těstovin:

  • Motýli: 350 g
  • uzený losos: 250 g
  • Krém na vaření: 125 ml
  • Cibule: 1/3
  • Extra panenský olivový olej: 8 polévkových lžic
  • Parmigiano reggiano strouhané: 4 polévkové lžíce
  • Nasekaná petržel: k chuti
  • Prodej: QB

Smažte cibuli nakrájejte na tenké plátky v oleji a poté ji odložte na talíř. Vařte vodu na těstoviny, poté lososa nakrájejte na plátky, nasekejte petrželku a vařte pro tyto ingredience v omáčce omáčky. Nechte je na slávu na minutu a poté vypněte. Když voda začne vařit, jděte do sůl a pak těstoviny.

Jakmile uplynula očekávaná doba vaření, vypusťte těstoviny a nalijte je na pánev uzeným lososem a petrželkou, abyste to zvládli. Otočte jej několikrát a vařte ji na mírném ohni, dobře promíchejte všechny ingredience. Nakonec přidejte krém smíchaný nejprve s Parmigiano Reggiano a vařte další minutu. Můžete, přidat pepř podle svých představ.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *