Pokud máte rádi těstoviny a milujete lososa, nemůžete se pokusit vařit alespoň po receptu lososové těstoviny 80. a 90. let. S ošetřuje Din jeden z nejoblíbenějších prvních kurzů času, ale pokud jste dnes sloužili, může to udělat skvělý dojem s přáteli a příbuznými. Chcete -li to udělat, můžete si vybrat pera, motýly nebo fusilli a samozřejmě on, skutečný protagonista misky: uzený losos.
Kromě uzeného lososa a těstovin je další složka předpokládaná v původním receptu 90. let smetana. Nic však nezakazuje přidat další složku vašich představ, jako je bílé víno nebo kapka vodky, dvě velmi populární alternativy mezi fanoušky těchto těstovin.
Těstoviny z lososa: Recept 80./90. let
Zde je první kurz, typický pro 80./90. let, který v posledních letech zažil druhý život. Je to velmi snadný recept na výrobu, rychlé, levné, ale velmi chutné: těstoviny lososa. Emblem toho období, kromě ryb, existovala vysoká složka, která byla v minulosti v kuchyni široce používána: krém.
Krém byl přidán v mnoha receptech, protože byl schopen snadno přidat chuť. Kromě toho byl párovací krém a uzený Solomn pojištěným úspěchem. Ačkoliv v té době je tvar nejvíce hozených těstovin, připraví tento první kurz. Byla to pera, v tomto článku chceme verzi s motýly s lososem.
Jak připravit lososové těstoviny
Zde je původní recept na lososové těstoviny z 90. let, jak to bylo používáno v té době. Nabízíme vám verzi, ve které jsou pera nahrazena motýly, ale v Realà bude moci použít jakýkoli formát: ve všech případech to bude dobré! Krém, uzený losos a petržel nebudou muset chybět. Zde jsou všechny Složky pro 4 porce lososových těstovin:
- Motýli: 350 g
- uzený losos: 250 g
- Krém na vaření: 125 ml
- Cibule: 1/3
- Extra panenský olivový olej: 8 polévkových lžic
- Parmigiano reggiano strouhané: 4 polévkové lžíce
- Nasekaná petržel: k chuti
- Prodej: QB
Smažte cibuli nakrájejte na tenké plátky v oleji a poté ji odložte na talíř. Vařte vodu na těstoviny, poté lososa nakrájejte na plátky, nasekejte petrželku a vařte pro tyto ingredience v omáčce omáčky. Nechte je na slávu na minutu a poté vypněte. Když voda začne vařit, jděte do sůl a pak těstoviny.
Jakmile uplynula očekávaná doba vaření, vypusťte těstoviny a nalijte je na pánev uzeným lososem a petrželkou, abyste to zvládli. Otočte jej několikrát a vařte ji na mírném ohni, dobře promíchejte všechny ingredience. Nakonec přidejte krém smíchaný nejprve s Parmigiano Reggiano a vařte další minutu. Můžete, přidat pepř podle svých představ.