Pozornost na LDL cholesterol: Tři potraviny, které se lze vždy vyhnout

Pozornost na LDL cholesterol: Tři potraviny, které se lze vždy vyhnout

Il Colesterolo Ldl Běžně se nazývá škodlivý cholesterol a představuje důležité nebezpečí pro Kardiovaskulární patologie. Bohatá strava nasycených tuků a trans tuků způsobuje zvýšení hladiny cholesterolu LDL LDL a následně riziko arteriosklerózy a dalších onemocnění srdce a krevních cév.

Je nezbytné pochopit, co jíst, a drasticky snížit příjem potravin, které způsobujíZvýšení cholesterolu LDL. Ve skutečnosti vědecký výzkum nyní zjistil souvislost mezi příjmem specifických potravin a zvýšením škodlivého cholesterolu. Konkrétně to jsou všechny ty potravinářské výrobky bohaté na nasycené tuky a trans -tuk. Podrobně pozorujeme, co je Tři potraviny, aby se zabránilo absolutně LDL cholesterolu.

Tři potraviny, aby se zabránilo absolutně LDL cholesterolu

The zpracované maso Jak chladné řezy, klobásy a slanina obsahují vysoké množství nasycených tuků a místností, které zvyšují hladinu cholesterolu LDL v krvi. Kromě toho červené maso, pokud se často spotřebovává, dále zvyšuje hladiny nasycených tuků, které požíváme. Je proto nutné tyto zdroje bílkovin nahradit ostatními zdravějšími, jako jsou ryby, luštěniny a bílé maso.

Mezi Potraviny, které je třeba se vyhnout absolutně pro škodlivé cholesterol pak mléčné výrobky s vysokým obsahem Stejně jako margarín, mléčný krém, stárnoucí sýry a nekimmované mléko, které přispívají k rostoucímu škodlivému cholesterolu. Ale především jim je třeba se vyhnout Průmyslové pečivo jako jsou předzvěst sladkosti a občerstvení. Jedná se o vysoce transformované potraviny získané pomocí trans -tuků a bez nutričních prvků. Trans tuk nejen zvyšuje LDL cholesterol, ale také snižuje cholesterol HDL, tj. Příznivý.

Opravte stravu pro snížení cholesterolu

Bohaté jídlo jídla, které jsme právě naznačili, může být vážné Nebezpečí kardiovaskulární zdraví Protože usnadňuje akumulaci cholesterolu v tepnách, se zvýšeným rizikem infarktu, mrtvice a arteriosklerózy. Je proto nezbytné přijmoutzdravý což zabraňuje nástupu kardiovaskulárních patologií a obecně podporuje zdraví. Zde je návod, jak to udělat:

  • Nahraďte červené maso za zdravější zdroje bílkovin
  • Rozhodněte se pro lehké mléčné výrobky
  • Vyvarujte se hojných produktů trans -tuku
  • Povzbuzujte příjem vláken

The zdravější zdroje bílkovin Abychom byli upřednostňováni ve srovnání s červeným masami, jak jsme již řekli, jedná se o ryby, bílé maso a luštěniny. The lehké mléčné výrobky Jsou to ti, kteří mají nízké tuky, jako jsou čerstvý rozprostřetelný sýr nebo alternativy zeleniny. Vyhnout se Grassi napříč Je nutné číst štítky. Tento typ tuku je získán z průmyslového postupu, pomocí kterého jsou levné rostlinné tuky chemicky rozděleny a znovu sestaveny.

Nakonec povzbuzujtePříjem vláken Prostřednictvím konzumace ovoce, zeleniny a celých zrna je platnou pomocí těla při odstraňování přebytečného cholesterolu. Za tímto účelem musí být kromě zdravé stravy kombinován konstantní a pravidelný fyzická aktivita a periodický cholesterol kontroluje krevní testy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *