Pozor na hladinu cukru: pět potravin, kterým se můžete vždy vyhnout

Pozor na hladinu cukru: pět potravin, kterým se můžete vždy vyhnout

Když se cítíme hladoví, moc nám to nevadí dobrota jídla že bereme, vzhledem k tomu, že naším účelem je uspokojit touhu, a tak uspokojit potřebu, která se stává zásadní pro povzbuzení našeho studny. Z tohoto důvodu máme sklon konzumovat to, co nás nejvíce zhoršuje, aniž bychom příliš přemýšleli o kvalitě jídla.

V určitých situacích to může jít dobře, zatímco v jiných bychom mohli přijímat chutné, ale ne příliš zdravé potraviny, které nám z dlouhodobého hlediska mohly vážně ublížit. Typickým příkladem může být příklad, který představuje glukózaHodnota, která má být pečlivě sledována, protože by se mohla ukázat jako riskantní, pokud bude ignorována. Podívejme se proč.

Co je hladina cukru v krvi?

Ve své existenci jste jistě slyšeli lékařské koncepty mezi nimiž také vyniká glukóza. Toto slovo slouží k označení množství glukózy přítomné v krvi při provedení analýzy. Ve skutečnosti je glukóza pro naše tělo nezbytná, protože přesně jsou uhlohydráty které jsou absorbovány a transformovány do energie že naše tělo bude moci použít k provádění všech druhů činností. Pokud je však množství glukózy přítomné v krvi nadměrné, může nastat mnoho problémů, které by mohly negativně ovlivnit jiné orgány.

Je to důležité kontrolovat hladinu cukru v krvi Od všech podmínek Hyperglykémie, to je příliš mnoho glukózy v krvi nebo Hypoglykémie Když je to přítomno, ale na poměrně nízké úrovni. Provedení této zkoušky může odhalit hodně o našem zdraví, protože nás může přinést před eventualita velmi závažných nemocí, jako je například Diabetes.

Kterým potravinám je třeba se vyhnout v případě vysokého cukru v krvi?

Naštěstí glukóza Může to být vysoké pouze po určitou dobu a poté se vrátit k normě, pokud dodržujete užitečná opatření, abyste minimalizovali poškození. Kdy, na druhé straně, Diabetes Neexistuje nic víc, protože budeme muset s touto patologií definitivně žít. Zabránit Hyperglicemie Je proto důležité zdržet se stravování:

  • Cukroví
  • Sacharóza
  • Rafinované výrobky v troubě
  • Zachované ovoce
  • Vyléčená maso

Všechna jídla, která jsme zmínili v tomto seznamu zcela eliminovat protože odpovědný za obrovský nárůst glukóza a proto extrémně nebezpečná, pokud se ukáže, že dotyčná hodnota je vyšší, než je nutné. Odkazujeme proto na sladkosti, bílý cukr a zachované ovoce, všechny potraviny, které za těchto okolností řeknou nejméně škodlivé.

Totéž lze také vytvořit, pokud jde o Rafinované výrobky v troubě A proto se odkazujeme na chléb, pizzu, briošku a občerstvení, které nejsou připraveny s celozrnnou moukou, ale s tradičním, což je přesně s vysokým glykemickým indexem. Seznam uzavírá kategorii potravin, které na první pohled nemáme sklon k vložení do této kategorie, konkrétně i Studené řezy, Ale i tyto, i když nejsou sladké, mohou způsobit rozstříknutí hladiny cukru v krvi.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *