Během rána Je více než normální mít snídani. Vstanete s myšlenkou, že si vezmete pěkné horké mléko, doprovázené hrstkou sušenek nebo svačiny. Ještě jiní však dávají přednost tomu, aby se ještě více vyvážily jídlem jiných druhů potravin. Ricotta, Rusks a Honey mohou být skvělým příkladem.
Je však také pravda, že mnoho lidí je spokojeno s jednoduchým Ječmenná káva. Velmi dobrý nápoj, který pomáhá čelit den, s ohledem na únavnou práci nebo intenzivní studium. Pokud to však na jedné straně to může být ne špatný nápad, na druhé straně existuje rizika, že je v těchto případech lepší vědět.
Proč byste měli věnovat pozornost spotřebě ječmene kávy?
Často a dobrovolně se doporučujeme Nadměrně konzumujte nějaké nápoje. Vezměme si klasickou kávu jako příklad, ten, který se ráno připravujeme s mochou nebo strojem. Pití dvou denně by nemělo zahrnovat skvělé změny, také proto, že jsou přijímány v různých časových pásmech.
Ale pokud se dávka zvýší na čtyři nebo šest, Situace by se mohla vymknout z rukou. Srdeční rytmus by se zvýšil a ruce by se začaly chvění, což je jasné známky nadměrné spotřeby. Když je káva ječmen špatně, příznaky, které se objeví, jsou odlišné a mohou vést k problémům, které by neměly být ignorovány.
Co se stane, když pijete příliš mnoho ječmene
Jsou najati lidmi, kteří mají problémy s zácpou, protože díky přítomnosti vláken pomáhá střevní tranzit. Ti, kteří trpí celiakií, Pokud to začnou nadměrně konzumovatmůže najít několik důležitých problémů. Stejně jako jsme zmínili dříve. Zde je to, co se může stát v těchto případech:
- Protože obsahuje lepek, mohlo by to způsobit příznaky, jako jsou bolesti hlavy, bolest břicha, obecná únava nebo křeče
Pro zbytek Zdá se, že ječmenná káva nemá žádné další kontraindikace. Pravidlem však zůstává, že to nebude brát v přehnaných množstvích, také proto, že je to stále káva. To znamená, že pití až do maximálně dvou šálků denně, nebo tři, pokud opravdu chcete, by mělo být prioritou pro všechny právě teď.
Doporučujeme, abyste se lišili s spotřebou, Takže ne vždy a jen vzít ječmennou kávu. Tu a tam může být dobrý nápad změnit typy snídaně, aby se neopakovalo. Existuje mnoho způsobů, jak to udělat, proto nestojí za to se zaměřit pouze a výhradně na klasickou ranní kávu.