Jak vařit Jeruzalémský artyčok, aby byl více chutný

Jak vařit Jeruzalémský artyčok, aby byl více chutný

Předpokládáme, že se jedná o hlízu připomínající brambory a že je ve skutečnosti perfektní obrys, který se může spojit s mnoha jídly a být schopen se rozhodnout, když také chcete, protože příprava je snadná a vyžaduje velmi málo času k dispozici.

Mohou být připraveny mnoha různými způsoby a sledovat, co je ve skutečnosti také osobní vkusem. Začněme však z potřebných ingrediencí a poté pokračujeme s přípravou, která musí být vždy provedena podle přesných pravidel, pouze proto budete mít výsledek hodný jména

Jeruzalembur: Recept a příprava

Pro recept je potřeba: Jeruzalémský artyčok, česnek, extra panenský olivový olej, černý pepř, petržel, zeleninový vývar, sůl a citronový. Množství, které je třeba vzít v úvahu, se také mění podle lidí, pro které děláte, a proto pro ty, kteří jsou také části na konci účtů.

Začne čistit hlízy a tak je vždy lepší umýt si ruce citronem, protože tyto hlízy i pro artyčoky a vyrábějí černé ruce. Jakmile jsou čisté, mohou být umístěny do misky s vodou a citronem a poté uvnitř kyselé vody.

A znovu

Jakmile jsou umístěny do této vody a byly dobře promyté, musí se odtékat a pak musí nakrájet na tenké plátky a lépe, pokud vám pomůžete s ostrým nožem a pak musíte připravit nechodovou pánev, která musí být zahřívána Nejprve s „extra panenským olivovým olejem a tak dále.

  • Jeruzalémský artyčok
  • příprava
  • recept

Jakmile jsou tyto kroky učiněny, musí být položeny na Jeruzalémské artyčoky na pánvi a pak musí být soleny a smíchány, aby pokračovaly v tom, co je vaření víka, ke kterému musí být přidáno, když je potřeba rostlinného vývaru, aby se zabránilo jejich zničení nebo lze také spálit a tak dále.

Důležité je vědět, že Jeruzalémské artyčoky musí být vařeny, ale ne křupavé a ještě lepší, pokud jsou podávány jako obrys masa. Pak můžete také jíst syrové a někdy se používají na přípravu salátů a také spolu se zeleninou bezpochyby. Stručně řečeno, je to příloha, která se vždy stojí za to mít po ruce a může také změnit způsob vaření.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *