Jak udělat perfektní tvarohový koláč na vaření

Jak udělat perfektní tvarohový koláč na vaření

Pokud máte rádi tvarohový koláč, ale nemáte čas ani nechcete zapnout troubu, bude tento článek pro vás. Je to varianta klasického dezertů, aniž by ho musela vařit. Základna od Tvarohový koláč bez vaření Je to stejné jako jeho vařený bratranec, tj. Vyrobeno ze sušenek a másla, ale nemělo by být kupuje.

Jako univerzální pravidlo je při přípravě tvarohového koláče respektovat, že podíl je přibližně 80 gramů roztaveného másla E 200 gramů Bscotti. Obvykle se používají trávicí sušenky nebo sušenky, ale nic vám brání v výběru BSCOTTI, které se vám nejvíce líbí. Chcete z tvarohových koláčů chutnější verzi? Použijte BSCOTTI la Cocoo!

Zde je návod, jak udělat tvarohový koláč bez vaření

Jakmile je základna připravena, může ji dokončit zálibou, kterou dáváte přednost, a tvarohový koláč bude připraven, aniž by byl vařen v troubě. Stačí přidat nakrájené sušenky do roztaveného másla, dokud nedostanete vyvolenou a homogenní směs. Pokud chcete přidat výše uvedený krém, bude to vhodné používat želatinu nebo agarový agar, pro kompaktnější rsultato.

Budete muset 12 folg rybích lepidel v 50 ml čerstvého krému a vychladnout směs. Mezitím Poi smíchejte 200 gramů Aucchero, s 600 gramy rozprostřetelného sýra a 3 polévkovými lžičkami citronové šťávy a namontujte je. V dalším kontejneru budete muset bičovat čerstvý krém (200 ml) a přidat jej do zbytku krému a dobře se míchat shora dolů.

Cold Cheesecake: Příprava

Ve vhodné formě systému je základnu másla a sušenek: Poté přidejte krém, vyrovnejte jej opatrně a nakonec vychladne v lednici po dobu nejméně tří nebo čtyř hodin. Jakmile je dort obnoven, můžete jej dokončit a zdobit ho čerstvým ovocem, krémem nebo džemem a vložit jej zpět do lednice na další hojnou hodinu. A pokud rádi experimentujete v kuchyni, to je Další lahodné platby tvarohového koláče bez vaření:

  • Tvarohový koláč s borůvkami
  • Tvarohový koláč s vápnem
  • Tvarohový koláč s mátou a čokoládou

Ve skutečnosti, jakmile jste připravili základnu svého dortu, můžete si vás dopřát a dokončit jej jakýmkoli ingrerem, který budete chtít, jako ovocný salát, pro zdravější variantu nebo s populárním lískovým krémem, pokud máte rádi lepkavé sladkosti. Pokud chcete, můžete smíchat nějaké ovoce, například borůvky, a přidat je do krému a nechat některé celé jako dekorace na povrchu tvarohového koláče.

Verze klasického dortu, která by vás a vaše hosty mohla překvapit, je ta s vápnem. Ačkoli to zřejmě mohlo způsobit, že se nos objeví, ve skutečnosti je spojené vápno a sýr opravdu chutné. Například můžete nahradit citronovou šťávu poskytovanou v tradičním receptu s limetkovou šťávou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *