Nemůžete se dočkat, až to také přijde podzim Chcete -li si užívat zázraků, které nám Země může nabídnout v tomto konkrétním období roku? Tyto měsíce jsou opravdu velmi barevné a umožňují nám objevit ovoce a zelenina že v jiných ročních obdobích si nemůžeme vychutnat. Mezi nimi, dýně vyniká, která byla při několika příležitostech definována jako Královna zimní zeleniny.
Možná to bude pro jeho tvar tak pozvání nebo pro odstíny, které Matka příroda Rozhodl se je rezervovat, ale dýně se často objevuje na vrcholu preferencí dospělých a dětí. Proto se snažíme objasnit vlastnosti této zeleniny se zaměřením na a metoda Velmi platné, které vám umožní vařit dýně, aby byla ještě chutnější.
Vlastnosti dýně
The dýně Je to zelenina, i když ji mnoho klasifikuje jako Nepříjemné ovoce Vzhledem k tomu, že roste spontánně pouze v Americe, ale postupem času byla také exportována na jiná místa, kde se jí podařilo přizpůsobit potřebám místa. Pojďme mluvit o přirozeném dobru, které výsledky hypocaloric A který vidí velké množství vody, a proto může být konzumován bez problémů i všemi těmi lidmi, kteří jsou na stravě.
V rámci jeho složení najdeme většinou vodu, uhlohydráty, minerální soli a mírnou část cukrů, které však neovlivňujíGlykemický index. Je zřejmé, že musíme také zmínit vlákna a proteiny, díky nimž je dýně jako kompletní jídlo z různých hledisek. To je pak a všestranný produktProto může být použit k tomu, aby poskytl život nejvíce různorodým přípravkům.
Metoda pro vaření dýně a způsobit, že je chutnější
Vlastně dýně Je to velmi základní jídlo a právě z tohoto důvodu je to jeden z prvních zdroj který je nabízen dětem ve fázi odstavení. V každém případě můžeme jeho vkus popsat jako trochu invazivní a velmi delikátní důvod, proč si mnozí z nás chtějí něco užít Metoda přípravy Jiné pro zvýšení konečné chuti ještě více. Proto vám doporučujeme:
- Vezměte malé množství dýně (asi 250 gramů)
- Umyjte jej a nakrájejte na kostky, než jej přidáte do hrnce, kde bychom zahřáli malý olej
- Přidejte do dýně a česneku, tymiánu a šalvěje a poté serom
- Před přidáním horké vody vařte vše asi 5 minut
- Vařte, dokud dýně není zcela měkká a poté slouží u stolu
Recept, který jsme právě nastavili, reaguje na jméno Dýně na pánvi A díky přítomnosti několika ingrediencí vám to umožní recept na vysokou úroveň Během několika minut. Jediné, co musíte udělat, je získat požadované množství dýně, kterou budete muset umýt a nakrájet na kousky více či méně stejné velikosti. Poté budou přidány do oleje dříve zahřívaného na pánvi, tak, aby je smažily a poté je ochutily Aroma Vybral jsem nabídku jídla správné koření.
Asi po 5 minutách je nezbytné přidat vodu z vaření, protože jinak by různé ingredience mohly hořet. Posledním krokem, který bychom měli implementovat, je přesně to, co se týká Obal hrnce víkem. Po provedení tohoto a po snížení plamene budeme muset dýně vařit pouze po dobu nejméně 20 minut, než ji budeme moci vychutnat v jeho měkkosti a extrémně chutným způsobem.