Jak vařit chobotnici, aniž by to bylo těžké

Jak vařit chobotnici, aniž by to bylo těžké

Il chobotnice Je to měkkýši, který najde prostor v mnoha rybích receptech italské kulinářské tradice a je vysoce oceněn svou chuť a všestrannost. Vařte chobotnici Vyžaduje zvláštní pozornost, aby jeho maso nebylo těžké a gumové. Především je technika vaření zásadní pro získání měkké a chutné chobotnice.

Za Vaření chobotnice, aniž by to bylo těžkéMnoho kuchařů doporučuje to před vařením zmrazit, protože tento postup by zlomil vlákna a masové svaly, aby získali a Velmi něžná chobotnice. Nebo vinu opakovaně v chapadlech ve vroucí vodě, než ji zcela ponoří, je to další metoda používaná kuchaři.

Jak vařit chobotnici, aniž by to bylo těžké

Chcete -li získat měkké a jemné chobotnice, musíte znát Metody a doby vaření opravit. Nejprve se doporučuje používat velký hrnec se spoustou vody. Vařte vodu, úplně ponořte chobotnici a spusťte plamen a věnujte pozornost mírnému, ale konstantnímu varu.

Doba vaření se liší podle Hmotnost chobotnice být vařen. Obecně vypočítávají 20-25 minut vaření na každých 500 gramů čerstvého chobotnice. Jakmile je doba vaření dokončena, je vhodné opustit chobotnici v jeho vaření vody Po dobu dalších 20 minut. To způsobuje větší relaxaci vlákna a v důsledku toho se získává jemnější a měkčí chobotnice.

Další praktické tipy

Alternativní metoda pro Vařte chobotnici, aniž byste to ztěžovali Skládá se při skladování chobotnice do hrnce, ale bez přidání vody nebo jiných kapalin. Zakryjte víkem a nechte měkkýši vařit na mírném ohni. Tímto způsobem chobotnice uvolní své tekutiny a šťávy a vaří ve své vodě. Další praktické tipy pro optimální vaření chobotnice jsou:

  • Vyhněte se korku
  • Zkontrolujte vaření
  • Nechte to vychladnout

Přidat a korek Voda z chobotnice je populární metoda používaná v některých oblastech Itálie. Kuchaři to doporučují, protože na rozdíl od toho, o čem se věří, neovlivňuje měkkost chobotnice. Ověřit V jakém okamžiku je vaření Tentacles mohou být zkresleny vidličkou: pokud snadno proniká, pak chobotnice dosáhla správného stupně vaření.

Nakonec, jak jsme viděli, nechat Trochu a postupně chobotnice ve své vodě na vaření pomáhá získat měkké a chutné maso. Jakmile je vařen, můžete použít chobotnici k výrobě rybích salátů nebo k vaření na grilu nebo dušeném, dávejte pozor, abyste ji nejprve rozdělili na kousky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *