The Palačinky V mnoha regionech Itálie ekvivalent palačinek, obecně pikantní, ale také sladkosti v některých případech, jasně francouzské derivace (termín pochází z Palačinky), mít mnoho variant, uspořádaných jako populární a s sebou na skutečné příklady gurmánské tažnosti. Mezi nejvíce oceněné recepty a přípravy vynikají palačinky na houby a sýr.
Diffunkční v různých regionech, mohou být připraveni o 0 za pár minut, je to jídlo, které může působit od prvního dosahu a není příliš kalorické a těžké, a proto také vhodné jako rychlý oběd. Můžeme lhostejně zvolit sýr, který se má použít nebo typy hub, které mají být použity pro tento recept podle našich preferencí.
CRESPELLE: Co jsou
Budeme uvažovat o porcini houbách a varianty hub a sýrů mezi nejběžnější a oceněné. Poté, co však bylo řečeno, není mezi sporákem nezbytná konkrétní předpověď nebo talent, ale výsledek není jen rozhodně chutný, dokonce velmi zajímavý z estetického hlediska, jak uvidíme mezi několika odstavci.
Základní recept palačinek se mění relativně málo od přípravy na přípravu a při přidání několika dalších ingrediencí, které můžeme přizpůsobit. U hub a sýrů je však lepší nepřekračovat, protože chuť by mohla být nadměrně pokryta příchutí ingrediencí. Pojďme do dotyčného jednoduchého receptu, bez jiných preambles.
Příprava
Potřebujeme tři vejce, asi 50 gramů másla, 250 gramů dvojité mouky 0, půl litru plnotučného mléka a špetku pokojů pro palačinky, pro omáčku potřebujeme poloviční kg porcini hub (nebo jiného typu), jeden nebo Dva hřebíčky česneku, špička muškátového oříšku, knoflík másla, posypání mouky (stačí 20 – 25 gramů), špetku soli a pepře a asi 220 gramů fontiny.
- Udělat palačinky:
- Porazte vejce, přidejte je do nádoby, přidejte sůl a mléko, pak musí být přidána mouka, a vše by mělo být smícháno s šlehačkou
- Poté zahřejte máslo, aby ho sloučilo a přidalo ho do směsi, která bude smíchána, dokud ho nezdrží. Pokryjme to plastovým obalem a nechte ho půl hodiny v lednici
Pro omáčku vložte mléko do pánve, dokud se téměř nevaří, přidejte muškátový muškátový, samostatně do jiného hrnce nebo pánve, nalijte knoflík másla a postupně prosévanou mouku. Poté vše smíchejte a postupně přidejte mléko a nechte ho na pomalém ohni po dobu nejméně 4-5 minut až do naplnění.
Houby budou vykoupeny a čisté a poté přidány do hrnce nebo pánve, spolu s trochou olivového oleje a česneku, po několika minutách (musíme otočit houby) eliminovat česnek, jakmile se stane blond. Polovina hub bude sloužit pro vnitřní těsnění, druhá polovina bude smíchána s mixérem nebo mixérem. Chcete -li vytvořit palačinky, vezměte směs z lednice, otočte ji a použijte mírně namazanou pánev, vařte maximálně 1 minutu na stranu.