Ragù je bezpochyby jedním z sloupy kuchyně naší zeměmiloval po celém světě pro své jedinečná chuť zejména obálky a bohaté. Není to absolutně tajemství Příprava Ragù vyžaduje hodně času a péčeAle i přes to, pokud jsou časy respektovány, budou výsledky vždy odměňující. Tato omáčka je jednou z nejvíce univerzálníkteré lze použít k ročníku různých typů těstovinyThe Lasagne nebo kromě PolentaTransformace jednoduchého jídla na jedinečný zážitek. V rámci tohoto článku vás odhalíme Pět základních kroků k získání Ragù s intenzivní chutí.
Il Tajemství pro ragù Perfektní je vše v výběr ingrediencí a zejména vaření. Každý krok je životně důležitý pro konečný vývoj příchutě E rovnováhy. Po tom, co budou kroky, které vysvětlíme později, můžete získat perfektní ragù, hodný nejlepších restaurací, schopných překvapit všechny své hosty.
Kroky pro perfektní ragù
Nejprve je nezbytné vybrat si některé Kvalitní ingredienceproto čerstvé mleté masomožná a Smíchejte mezi hovězím a vepřovým masem. Také také Zelenina musí být naprosto čerstváaby cibule., mrkve E celer Mohou dát omáčce správnou sladkost, konečně také loupaná rajčata nebo přihrávkamusí být Vysoká kvalita.
První důležitý krok je SautéCož dává první chuť tomu, co Ragù bude, Blop jemně nasekaná zelenina v olivovém oleji, Pomalý oheň a neustálé vaření. Tímto způsobem můžete mít měkké a zlaté sauté. Nyní druhý krokCož znamená co přidání mletého masa. Rozbijte ji dřevěnou lžičkou, vyhýbejte se hrudkám a ujistěte se, že je homogenně zlatý. Je to a Průchod zásadního významu pro rozvoj příchutí.
Další základní pasáže
Dalším důležitým krokem je Pomalé vaření loupaných rajčat nebo pyrécož musí trvat nejméně 2 hodiny. Díky pomalému vaření, Dáte možnost různým ingrediencím, aby se navzájem mísili a proto mít zesílení příchutí. Konečně, nejdůležitější pasáž, to je odpočinek. Po dokončení vaření budete muset Nechte to odpočívat alespoň 30 minutTakže příchutě se mohou stabilizovat a zlepšovat. Zde je rekapitulace základních pasáží plus malý klenot:
- Deglassa s vínem: uzavřel zhnědnutí masa, deglas.
- pomalé vaření
- Dochutíme solí a pepřem a aromatickými bylinkami
- odpočinek
Pokud se rozhodnete sledovat ty, kteří jsou 5 kroků že jsme hlásili, plus Chicca ovlivňující deglassage s vínemMůžete získat, co bude Ragù s obzvláště intenzivní a obklopující chuťschopen dobýt patro všech vašich hostů. Pamatujte to Výběr vysoce kvalitních ingrediencí má zásadní význam.
Ale nejen to také Různé kroky přípravy mají zvláštní význam;; Dal Přesné sauté na Browning masaaž do deglochutnávka s vínem a pomalé vařenímluvíme o Pasáže zásadního významu pro perfektní ragù. Pamatujte, že navzdory různým průchodům vaření leží klíč k dokonalému ragně Trpělivost a při léčbě detailů.