Připravit Sladnice bez cukru Nejedná se o volbu označenou pouze pro ty, kteří mají stravu, a musí se řídit stravou s několika kaloriemi; Užijte si dobrý dezert bez cukru, který může být moudrý a zdravý alternativa pro ty, kteří milují dezerty, ale nechtějí splňovat negativní důsledky. Jak je známo, ve skutečnosti může mít mnoho cukrů způsobit hladinu cukru v krvi a v průběhu času některé patologie.
Je opravdu možné vyrobit lahodné dezerty bez cukru? V tomto článku je to výzva, kterému chceme čelit. Již očekáváme, že ano, můžeme na stůl přinést poznámku hodnou poznámky a hypocalorické: Všichni vám budete vděční! Jste připraveni se zapojit do nových experimentálních receptů? Dejte zástěru a začněte!
Zde je 5 receptů cukrů bez cukru
Když se rozhodnete vyzkoušet ruku na pečivo bez cukrů, budete se muset dát nahrazení některých základních ingrediencí. Tam Wholemeal mouka bude muset nahradit rafinovanou, zatímco Stevia nebo, možná, špička medulze použít místo cukru. Zde je 5 receptů, které vyzkoušejí, že vám neznamená, že by vás litovali klasických dezertů.
Il čokoládový pudink Je to první dezert, který vám chceme nabídnout. Chcete -li to připravit, budete potřebovat 3 listy želatiny, 4 -zahřáté buničiny, odstředěné mléko a hořké kakao. Po opuštění rybích listů ve vodě. Získává gramy buničiny tomelů, lépe, pokud je zralé a mísí ji. Přeneste směs do hrnce, přidejte odstředěné strany a zapněte plamen. Smíchejte pomalu. Poté přidejte stlačenou želatinu dobře a nakonec nalijte vše do měnící se pro pudink. Umístěte do lednice po dobu nejméně tří hodin.
Sladnice bez cukru: Další lahodné recepty
The Pěna s řeckým medem a jogurtem Je velmi snadné se připravit a velmi lákavé: skutečné hýčkání pro patro! Budete muset smíchat gramy řeckého jogurtu se šesti polévkovými lžícemi medu. Poté bude nutné bičovat čerstvý krém (200 ml) a přidat jej do směsi. Nakonec můžete přenést krém získaný ve vhodných brýlích a ozdobte kousky vlašských ořechů a jiného medu podle libosti. NEBO; stále Pěna s vodou a čokoládou;; K tomu budete muset:
- Voda: 120 g
- Tmavá čokoláda: 100 g
- led
Po roztavení čokolády ve vodní lázni přidejte vodu a promíchejte na teplo, dokud se nedosáhne homogenní směs. Poté ji nalijte do nádoby plné studené vody a ledu, aby se zchladilo. Pomocí elektrické frustrace namontuje čokoládu, dokud ji nečivá jako pěna. Můžete vařit čokoládový dort Bez cukrů? Ano! Získejte 4 vejce a 180 gramm z tmavé čokolády. Budete muset smíchat tmavou čokoládu roztavenou vaječnými žloutky. Mezitím budete muset nasadit vaječné bílky stranou a začlenit je ke zbytku. Pečte směs při 170 ° C po dobu půl hodiny a poté přidejte na povrch rozstříknutí hořkého kakaa.
Nakonec chceme uzavřít toto kolo sladkostí bez cukrů s alternativou klasického jablečného koláče ve světelné verzi. Nejprve budete muset čistit, loupat a nakrájet 500 gramů jablek na malé kousky. V mixéru nalévá jablka, 125 gramů celého perorálního tuku, 125 gramů bílého jogurtu a vejce a směs po dobu minuty při maximální síle. Přeneste směs do pekáče. Aglund na povrchu tenkých plátek jablka a pečte při 180 ° C po dobu 40 minut. Nakonec posypte jednoduchou prachovou skořicí.