Slapné a křupavé domácí sušenky: Zde je neomylný recept

Slapné a křupavé domácí sušenky: Zde je neomylný recept

Pokud máte doma jen velmi málo a možná je to také den a déšť, řešením, které můžete trávit čas, je vytvořit sušenky, které jsou krásné na to, aby se dívaly a zároveň jsou také dobré. Stručně řečeno, něco, co může být domácí a že je drobivé.

Je to recept, který ve skutečnosti nevyžaduje nic komplikovaného a že tak či onak lze udělat s velkou lehkostí, i když je zapotřebí jen velmi málo věcí, zkrátka ani ti, kteří mají v kuchyni jen málo zkušeností Udělejte chyby. Ale vstoupíme do zásluh.

Rozdrtitelné sušenky: Recept

Potřebné složky jsou: mouka, cukr, sůl, máslo a také citronová kůra. Je zřejmé, že části se také mění podle množství, které chcete připravit, a proto podle lidí, kteří je pak budou jíst, i když na několik dní mohou také udržet bez problémů v této věci.

Začnete extrahovat máslo z chladničky alespoň jednu hodinu, než jej budete muset používat, a zajistit, aby krém mohl být měkký, a pak musíte přidat, co je granulovaný cukr, který se snaží použít šlehadlo, které může všechno smíchat vše

A pokračovat

Mouka a také citronová kůra musí být také spojena a pak také špetku soli a dát vše dohromady do planetárního mixéru a ujistit se, že vše může jít homogenně a promíchat správným způsobem a pak odtud začít udělat těsto hodné jména.

  • Biscotti
  • jak si uvědomují
  • recept

Chcete -li být schopen pokračovat a vyrábět směs ručně, co musíte udělat, je pomoci sami se špachtlí a poté nalijte všechno do misky a přidejte: mouku, citron, sůl a nejprve promíchejte lžičkou a pak pokračujte ručně Udělejte chyby a získejte homogenní a zároveň kompaktní pečivo.

V tomto okamžiku musí být vytvořeno těsto a musíte se šířit na dvou listech papíru, abyste mohli vytvořit obdélník, který není příliš velký, a pak také musíte dát těsto sušenek a jakmile uděláte vše, co musíte, musíte udělat vše, co musíte Vložte do lednice a nechte ji odpočívat alespoň třicet minut a máte hotovo. Všechno bude připraveno.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *