Jak vařit konzervované fazole: Zde je to, co potřebujete vědět

Jak vařit konzervované fazole: Zde je to, co potřebujete vědět

I Konzervované fazole Jedná se o klasické nezničitelné jídlo, které má podle potřeby vždy ve spíži. Když však čelíte potřebě je používat, snad proto, že se dostanete pozdě z práce, ne vždy víte, jak se pohybovat. Žádný problém! V dalších řádcích jsme shromáždili několik užitečných tipů pro Proveďte příležitosti zachránit večeře okamžiky vkusu.

Pamatujte: Vaření s jednoduchými ingrediencemi, těch, kteří naplňují spíž a kteří rychle zvládnou, neznamená uvést dobrotu a pozornost k detailům při přípravě jídel. Ale nyní volejte k chatování: Je čas zjistit, jaké zázraky mohou být vytvořeny v kuchyni počínaje konzervovanými fazolemi!

Konzervované fazole: Rychlé recepty

U konzervovaných fazolí lze připravit skutečné potěšení. Jeden z nejjednodušších a nejvšestrannějších receptů jefazolový salát. Nezáleží na tom, že máte ve spíži Borlotti nebo Cannellini: Všichni jsou v pořádku. Vypusťte je a přidejte celer, nejlépe čerstvý a kompletní s listy, cherry rajčatami, olivami. Jako alternativu k oleji můžete pro uspokojení lipidového podílu přidat několik plátek avokáda. V tomto případě můžete ochutnat s výběrem ingrediencí a přidat například malou červenou cibuli.

Krása fazolového salátu leží, stejně jako v rychlosti přípravy, také v možnosti dát život chutným variantám textu Tex-Mex–v tomto případě je nutné získat horkou piadina-nebo a a Zdravá bruschetta. Přípravu lze samozřejmě také konzumovat samostatně jako obrys bohatý na živiny, zejména proteiny.

Jak vařit fazole Cannellini v Cannellini

Poté, co jsme viděli myšlenku, která je v pořádku jak jako příloha, tak jako předkrm, mluvíme o prvním, pro jehož přípravu Cannellini. Vařte je v hrnci s vysokými hranami, přidejte celer, mrkev a cibuli – pamatujte si před nasekáním této zeleniny – a malou větev rozmarýnu. Zde jsou kroky, které je třeba realizovat po:

  • Přidejte bobkový list a mrholení oleje
  • Po několika minutách zakryjte vše pomocí zeleninového vývaru
  • Vede k varu

Jakmile je teplota varu dosažena, přijde čas Nalijte těstoviny. Chcete -li lépe užít mix ingrediencí, je rada zaměřit Ditalini. Podívejte se na indikace balení týkající se načasování a vařte těstoviny s ohledem na tyto odkazy. Tento první kurz by měl být podáván horký, posypaný hojným množstvím parmezánu.

Jako druhý kurz se můžete představit na stole, vždy začít od Cannellini pro přípravu, Lahodný hummus. Stačí je vypusťte, umyjte je a smíchejte je přidáním lžíce Tahiny, tj. Omáčka, která je připravena od sezamových semen. Přidejte šťávu z půl citronu, špetku soli a pokud máte rádi silné příchutě, česneku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *