Recept na karneval palačinky: Zde jsou složky a příprava

Recept na karneval palačinky: Zde jsou složky a příprava

Na karnevalu má každý dezert hodnotu! As? Nebylo to říkat? Vtipy stranou, Carnevale Je to jeden z nejočekávanějších a nejžádanějších svátků roku, zejména v některých regionech Itálie, kde je oslavit, představuje téměř skutečnou povinnost. Tato dovolená s sebou přináší tolik štěstí a radosti: krátké období zdravé úžas.

Abychom ocenili ještě více karneval, jsou naše děti: tyto mezi převleky, konfety a potoky nám budou navždy děkovat za to, že tento zvyk předali. Ale víte, co nám poděkují za ještě více? The Karnevalové palačinky! Objevte složky a metody přípravy těchto lahodných a velmi měkkých dezertů:

Karnevalové palačinky: Origins

The Karnevalové palačinky Nesmí být považovány za jednoduchý dezert, ale spíše jako skutečný indikativní symbol oslavy a tradice. Jejich původ Jsou způsobeny evropskou kuchyní, zejména pocházející z Itálie. V samotné Itálii však více regionů pojalo mnoho různých receptů představujících karnevalové palačinky.

Opravdu se zdá, že původ těchto lahodných dezertů je třeba připsat V římské éře. V té době se lidé připravili a smažili palačinky při příležitosti Saturnals, které se strany organizovaly na počest Boha Saturn. Postupem času se tedy charakter této přípravy vyvinul symbolem karnevalu.

Karnevalové palačinky: přísady a příprava

Na karnevalových palačičkách nelze nic nelze říci: dokážou uvést někoho osobního vkusu podle společné dohody, mladých i starých. Přinášejí ke stolu hodně radosti a přimějí nás, aby si vzpomněli na okamžiky, kdy jsme se při příležitosti těchto svátků maskovali. Udělejme to znovu -vstup na to připomíná recept:

  • 250 gramů 00 mouky;
  • 70 gramů cukru;
  • 2 celá vejce;
  • 100 ml mléka;
  • 1 sáček práškového pečiva;
  • 1 špetka soli;
  • Citronová kůra;
  • Slunečnicový olej;
  • Poleva nebo šedý cukr;

Uvnitř misky rozbijeme obě vejce a přidáme jim cukr: rozšlehejte, dokud se nezíská pěnivá směs. V tomto okamžiku přidáváme mléko, strouhanou chuť citronu a špetku soli. Mícháme se, dokud to všechno dobře nemíchá. K věci také přidáme proslulou mouku a sáček prášku do pečiva. V tomto bodech jsme nechali těsto odpočívat půl hodiny, takže palačinky budou během vaření krásné oteklé.

Uvnitř pánve jdeme, abychom dali hojné množství oleje na slunečnice: Jakmile dorazíte na teplotu, s pomocí lžíce bereme malé množství těsta a čekáme, až se naše palačinka vytvoří. Když jsou oteklé a vizuálně zlaté, mohou být vytaženy z oleje pomocí štěrbinové lžíce a pokryté polevou nebo granulovaným cukrem, v závislosti na vkusu. V tomto okamžiku nebude mít co dělat, pokud nebudete jíst tyto nádherné palačinky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *