Na karnevalu má každý dezert hodnotu! As? Nebylo to říkat? Vtipy stranou, Carnevale Je to jeden z nejočekávanějších a nejžádanějších svátků roku, zejména v některých regionech Itálie, kde je oslavit, představuje téměř skutečnou povinnost. Tato dovolená s sebou přináší tolik štěstí a radosti: krátké období zdravé úžas.
Abychom ocenili ještě více karneval, jsou naše děti: tyto mezi převleky, konfety a potoky nám budou navždy děkovat za to, že tento zvyk předali. Ale víte, co nám poděkují za ještě více? The Karnevalové palačinky! Objevte složky a metody přípravy těchto lahodných a velmi měkkých dezertů:
Karnevalové palačinky: Origins
The Karnevalové palačinky Nesmí být považovány za jednoduchý dezert, ale spíše jako skutečný indikativní symbol oslavy a tradice. Jejich původ Jsou způsobeny evropskou kuchyní, zejména pocházející z Itálie. V samotné Itálii však více regionů pojalo mnoho různých receptů představujících karnevalové palačinky.
Opravdu se zdá, že původ těchto lahodných dezertů je třeba připsat V římské éře. V té době se lidé připravili a smažili palačinky při příležitosti Saturnals, které se strany organizovaly na počest Boha Saturn. Postupem času se tedy charakter této přípravy vyvinul symbolem karnevalu.
Karnevalové palačinky: přísady a příprava
Na karnevalových palačičkách nelze nic nelze říci: dokážou uvést někoho osobního vkusu podle společné dohody, mladých i starých. Přinášejí ke stolu hodně radosti a přimějí nás, aby si vzpomněli na okamžiky, kdy jsme se při příležitosti těchto svátků maskovali. Udělejme to znovu -vstup na to připomíná recept:
- 250 gramů 00 mouky;
- 70 gramů cukru;
- 2 celá vejce;
- 100 ml mléka;
- 1 sáček práškového pečiva;
- 1 špetka soli;
- Citronová kůra;
- Slunečnicový olej;
- Poleva nebo šedý cukr;
Uvnitř misky rozbijeme obě vejce a přidáme jim cukr: rozšlehejte, dokud se nezíská pěnivá směs. V tomto okamžiku přidáváme mléko, strouhanou chuť citronu a špetku soli. Mícháme se, dokud to všechno dobře nemíchá. K věci také přidáme proslulou mouku a sáček prášku do pečiva. V tomto bodech jsme nechali těsto odpočívat půl hodiny, takže palačinky budou během vaření krásné oteklé.
Uvnitř pánve jdeme, abychom dali hojné množství oleje na slunečnice: Jakmile dorazíte na teplotu, s pomocí lžíce bereme malé množství těsta a čekáme, až se naše palačinka vytvoří. Když jsou oteklé a vizuálně zlaté, mohou být vytaženy z oleje pomocí štěrbinové lžíce a pokryté polevou nebo granulovaným cukrem, v závislosti na vkusu. V tomto okamžiku nebude mít co dělat, pokud nebudete jíst tyto nádherné palačinky.