Jak vařit zmrazený hrášek: Zde je make -up

Jak vařit zmrazený hrášek: Zde je make -up

I Zmrazený hrášek Jsem neuvěřitelně všestranná ingredience, rychle se připravuji a ideální pro tisíc receptů. Jsou vždy k dispozici zamrzlé a udržují je dobře umístěné v zásuvce kromě mrazáku, nevyžadují ani, abyste je čistili, jakmile budete připraveni je vařit, ani nepokračujete s skořápkou, na rozdíl od těch čerstvých; A oni si udržují, i když jsou zmrazeni, nebo snad z tohoto důvodu, Všechny nutriční vlastnosti.

Jak ale vaří správným způsobem, aby je udrželi jemné, chutné a bez ztráty své jasně zelené barvy? Je dobré, že to hned víte Vaření zmrazeného hrášku je velmi jednoduchéExistují však některé triky, které mohou znamenat rozdíl mezi lahodným pokrmem a druhou s malými měkkými a nudnými. Pojďme tedy zjistit, jak změnit kuchyň a uvidíme je dokonale vařené na talíři.

Tajemství vaření zmrazeného hrášku správným způsobem

První věc, kterou musíte vědět, je ten zmrazený hrášek Před vařením nesmí být rozmrazeni. Uvědomujete si, jak je to jednoduché? Ve skutečnosti, pokud je necháte rozmrazit při teplotě místnosti, Existuje riziko, že nakonec mohou ztratit konzistenci a chuť. Trik je proto při vaření přímo od zmrazených. A co potřebujete, je jen čekat na to, zmrazit.

Pokud jsou hrášek dobře zmrazeni, neměla by se jejich konzistence, která bombardovala a zaoblená účinek, ztratila; Ve skutečnosti je také možné zdůraznit komponentu ve svůj prospěch, ale také svou, protože jakmile je hodí do pánve nebo hrnce, nakonec pochopíte, jak je možné získat plné a chutné jídlo, s dokonalým hráškem.

Zde jsou nejlepší metody vaření

Je zřejmé, že ne na paměti, že ne všechny metody vaření jsou stejné. Vše záleží na tom, co musíte vařit a na co potřebujete zmrazený hrášek. Nezapomeňte také, že pokud je vaření prodloužené, můžete je spálit a nakonec by změnili chuť i barvu. Postupujte podle těchto tipů pro perfektní vaření hrášku:

  • Vaření pánveRychlé a chutné, s mrholením olejem a špetkou soli na mírném ohni, po dobu asi 10 minut
  • Vaření ve vroucí vodě, Pro jemný a jemný hrášek, ideální pro výrobu sametu, a musí být vařeny jen 3-5 minut
  • parní vařeníAby nedošlo ke ztrátě vitamínů, aby se nalily, zatímco hrnec se vaří a nechte je vařit asi 5 minut.
  • mikrovlnná vařeníPro ty, kteří mají málo času, s lžičkou vody a s maximálním výkonem po dobu asi 4 minut. Pokud je to nutné, smíchejte a nechte dalších 30 sekund uvnitř.

Nyní tě také chci opustit extra trik k ochucení hrášku, Aby je všechno mohlo jíst i na talíři, bez dalších přidaných potravin. Použijte například Aroma a koření: Perfektní v tomto případě jsou černý pepř, petržel nebo máta; Ale i Parmezán a máslo také rozhodně dobře, také vyrobit krémovou a neodolatelnou přílohu. Pokud chcete, můžete přidat vařený hrášek pro sólovou misku, křupavou slaninu, v tomto konkrétním případě, když se vaření koná na pánvi.

Chcete -li dostat hrášek, který jdou na váš talíř, dokonale uvařený ze zmrazeného obohaceno o všechny nejvýhodnější příchutě.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *