7 triků pro rychlé a bezpečné řezání zeleniny: Zde je návod, jak to udělat

7 triků pro rychlé a bezpečné řezání zeleniny: Zde je návod, jak to udělat

Když se podíváme na Programy vaření Nebo ocitneme, že pozorujeme profesionála v sektoru v práci. V práci můžeme být okouzleni všemi postupy a technikami, které tito lidé vědí, jak implementovat, aby dosáhli účelu snadným a efektivním způsobem. Jednou z věcí, které se mu podařilo ohromit všechny a nechat nás beze slov, je rychlost s nimiž tito odborníci uspějí Řezejte zeleninu.

Pro mnoho z nás to nelze replikovat, protože se možná bojíme snižovat nás a protože samozřejmě bychom nebyli schopni získat pozoruhodný výsledek. Šéfkuchaři se ve skutečnosti podaří dokončit tento postup nejen vyhýbání se řezání prstu, ale také perfektním a jednotným způsobem řezání zeleniny. Pojďme to tedy zjistit 7 triků Což nám umožní rychle a v naprosté bezpečnosti rychle řezat zeleninu.

Jaké jsou nejslavnější řezy zeleniny?

Il svět zeleniny Je opravdu obtížné zjednodušit několik slov, protože se ocitneme před tak širokými vesmíry, že nevíme, jak to popsat a že mnohokrát nás může nechat beze slova. Nejen mluvíme o Organoleptické vlastnosti A ze všech těch dovedností, které nám umožňují vychutnat si tyto zdroje matky přírody, ale mnoha dalších aspektů, které z ní vyplývají.

Zelenina se ve skutečnosti liší tvar a velikost A právě z tohoto důvodu vidí každý z nich použití a jiný řez Což nejen zdůrazní svou chuť, ale bude respektovat samotný tvar produktu. Když mluvíme o Julienne CutNapříklad odkazujeme na možnost řezání cukety nebo mrkve a malé a tenké pruhy. The Rondelle, Místo toho jsou to malé velmi tenké plátky, které můžeme pocházet ze zeleniny a ozdobit, jak nejlépe věříme.

7 triků pro efektivní řezání zeleniny

Jak jsme řekli těsně před, Vyřízněte zeleninu Mohlo by to být zákeřné, zejména pokud by se to všechno mělo probíhat vysokou rychlostí riziko řezání Je to opravdu velmi vysoké. Naštěstí můžeme mít prospěch 7 triků Což může změnit a to nám umožní dokonale snížit naši zeleninu a především bez zbytečných rizik. Ve skutečnosti musíte mít na paměti, že:

  • Nože musí být vždy naostřeny
  • Více zeleniny musí být řezáno současně
  • Musíte si zajistit prsty a ruce
  • Je nutné zvolit správnou techniku ​​řezání založené na zelenině, kterou budeme krájet
  • Neměl rozptýlení, ale mít pevnou zásuvku
  • Nejprve musíme připravit vše, co potřebujeme, abychom se mohli lépe soustředit
  • Nesmíme se hromadit příliš mnoho nečistot v oblasti věnované řezání

Rozhodně rychlost Což pochází z řezání zeleniny, bude získáno později, když se staneme praktičtější a můžeme se pochlubit zážitkem na naší straně. Nepochybně spolupracuje s správné vybavení To může usnadnit vše, protože nože musí být vždy naostřeny a řezací deska musí být také ve výborném stavu. Pokud musíme řezat zeleninu, je to uvedeno rukojeť co nejvíce, tak, aby je zkrátil současně a zrychlil časy.

To je pak nutné Udělejte všechno bezpečnéOchrana zdraví rukou a prstů a poté pečlivě hledá, kde je nůž umístěn před pokračováním. V tomto ohledu je to důležité zacházet s Složky a nenechte se rozptýlit všemi kolem nás. Pak musíte mít prostor pro dokončení řezných operací, a proto musíme čistý Abychom nás nedovolili odvrátit od ničeho a nikoho.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *