5 nápadů na cukr -bez dezertů: Zde je návod, jak je připravit

5 nápadů na cukr -bez dezertů: Zde je návod, jak je připravit

V posledních letech se potravinářský věda hodně zaměřila Škody, které může přebytek cukru způsobit. Zájem o silnice, které mohou přinést ke stolu, tak rozšířil zájem o stůl Potěšení, které ho nepřemýšlí mezi ingrediencemi. Ano, mezi nimi jsou také i cukroví. Pokud jste zde, znamená to, že máte zájem objevit některé užitečné nápady, jak je připravit.

V dalších řádcích jsme shromáždili nějakou inspiraci a doufali, že vám poskytneme inspiraci ve vaší cestě ke zlepšení zdraví. Vždy si pamatujte, že před zavedením těchto dezertů do vaší rutiny je vhodné porovnat se s ošetřujícím lékařem, abyste pochopili, zda jsou kompatibilní s vaším zdravotním stavem a pokud nevytvářejí problémy s hypoglykémií.

Rychlý cukr -bez sladkostí

Už jste někdy přemýšleli o přípravě Čokoládový dort s pouze dvěma ingrediencemi? Vezměte jeden Tableta hořké čokolády – co nejvíce – roztavte ji v mikrovlnné troubě a přidejte žloutkyvejce. Začněte míchat. Mezitím namontujte vaječné bílky a přidejte je do směsi, kterou jste dříve připravili. Pokračujte vmíchejte, dokud si neuvědomíte, že se ingredience mísily nejlépe. Nalijte vše do formy o průměru 16 cm, pečte asi třicet minut až 170 ° C a podávejte po posypání kakaovým práškem. Ztrácí dort po vaření tloušťku? Všechny normální: Nepoužili jste kvasinky. Z pohledu chuti však nic neztratí.

Z dortu přecházíme do Biscottinavrhnout perfektní nápad, jak se vyhnout plýtvání banán že jste nekonzumovali jako svačinu. Vezměte 2 nebo 3, oloupejte, nakrájejte je na malé kousky a všechny je vložte do mísy se střední kapacitou. Rozdrcen postupem, dokud si neuvědomíte, že jste získali homogenní pyré. Připojte se k ovesnému ovesnému ovesnosti E Prochází úder rozinky že jste dříve trochu namočili do vody. Všechny ingredience dobře promíchejte a na kapající pánvi pokryté pergamenem vytváří mnoho malých disků. Pečte v troubě při 180 ° C po dobu asi dvaceti minut: vaše sušenky bez cukru jsou připraveny.

Strava bez dietního cukru

Pro rychlé a zdravé svačinu můžete také připravit Skvělý cukr -bez pudinku. Získejte buničinu 4 zralých koček, 2 nebo 3 listů želatiny, odstředěného mléka, hořkého kakaa, některých malin (budete muset ozdobit). Zde, krok za krokem, jak musíte pokračovat v přípravě tohoto fantastického dezertu:

  • Vložte rybí lepidlo do vody
  • Vyčistěte tomel – vyberte je zralé – nakrájejte je na polovinu a vyjměte buničinu z kůry
  • Snižte kaco buničinu v pyré

Nalijte jej do malého hrnce, Přidejte mléko a položte tyto ingredience na oheň. Jakmile je směs dostatečně horká, přidejte želatinu poté, co ji dříve stiskl. Nalijte vše do konkrétních forem pro pudinky a nechte jej odpočívat v lednici po dobu nejméně 3 hodin.

Když je pudink dostatečně studený, obrátí formy na talíř a podle potřeby zdobí povrch malinami. Místo kako, jako alternativa nahrazená na cukr můžete použít švestky, quinces, hrozny zástrčky. Na co čekáte, až začnete zkoušet kuchyň? Jak vidíte, s těmito recepty, jednoduchost splňuje chuť!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *