Kuchyně je Srdce domuToto je definice milovaná těm, kteří milují tuto místnost. Je to velmi živé prostředí, protože právě zde je většinu času s celou rodinou utráceno. Vaření je jednou z praktik, které zabírají nejvíce času než všichni ostatní a my se věnujeme lásce a vášní.
Často je však jídlo a jídlo, plýtvání je škoda. Nikdy neházejte zbytky jídla Ale kreativně je znovu použijte k vytvoření jiných jídel. Jídlo lze snadno transformovat vytvořením nových receptů, pokud nevíte, jak postupovat podle rady, které následují. Tyto recepty jsou tak dobré, že je budete vždy chtít opakovat. Zkuste to hned.
Recepty s zbytky, gurmánské potěšení
Kolikrát se to stalo chléb nebo těstoviny, zelenina nebo Aromatické byliny čerstvé k použití? Ale také ryby, maso a sýry. Co dělat s těmito potravinami? Jídlo by nemělo být odhozeno, je to odpad, který nelze přijmout. Jak ho tedy můžete kreativně a chutné zachránit?
Babičky předaly své Kulinářské tajemství. Tradice týkající se originálních receptů s skutečnými ingrediencemi, ale také pokrmy vytvořená se zbytky. Nic není odhozeno, všechno lze znovu použít k výrobě originálních a chutných jídel. Zde je návod, jak využít jakéhokoli druhu jídla, vaši hosté budou příjemně překvapeni, zkuste okamžitě.
Všechno v lednici je vynikající pro nová menu
Nevíš, co dělat na večeři? Otevřete ledničku a podívejte se, co je pokročilé, pak se podívejte do spíž, pokud je nějaký zatuchlý chléb, nyní musíte jen sledovat tyto tipy a nabídka je připravena dát kulinářský zážitek unikátní. Jen málo ingrediencí a spousta fantazie stačí k výrobě těchto jídel, nyní se snažte vytvořit jednoduché a chutné recepty bez nákladů.
- Křupavé masové kuličky pomocí pokročilé zeleniny, ryb nebo masa;
- Pokročilé těstoviny Omelette, obohacují ji různými zbytky sýrů a budou perfektní.
- Bruschetta ochucená rajčaty, česnekem a bazalkou se zatuchlým chlebem.
- Crostini pro polévku, se starým chlebem.
- Polévka kombinací zbývající zeleniny.
- Zelená omáčka s petrželkou, která riskuje, že se ničí.
- Pesto vyrobené z aromatických bylin, zbytků sýra a sušeného ovoce.
- Chléb dort nebo chléb gnocchi.
Opětovné použití všech zbytků zbývajících v kuchyni a potravin, které se chystají vypršet nebo riskují, že se zničí, je způsob, jak ušetřit peníze tím, že jíte speciální jídla. Jídla jsou vždy jiná, pokud používáte představivost kombinováním i Pokročilá jídla. Nejedná se o plýtvání, ale dobrá jídla se transformovaná na nové recepty.
Pokud nemáte čas vařit nebo pokud nechcete vyzkoušet svou ruku v transformaci, můžete ji použít Vaření make -upu. Zmrazte pokročilé těstoviny, maso, ryby, zelenina. Tato jídla můžete použít, když nevíte, co vařit, nebo budete pozdě v práci. Alternativně se vyhněte vaření nadbytečných potravin, omezuje množství a používá pouze to, co potřebujete.