The Den žen Blíží se. Ti, kteří chtějí překročit tradici, která plánuje dát mimosa tomu, co jsou ženy jejich života, se mohou rozhodnout pro gastronomický dar: Mimosa dortDezert, který chutná jaro a radosti. Jak to připravit? Pokud je to poprvé, co si v této přípravě dáte, v dalších řádcích najdete všechny informace, které potřebujete k překvapení, koho máte rádi.
Nebojte se, pokud jste začátečník: recept je velmi jednoduchý a především vás provedeme krok za krokem. Připravíte tedy dezert, abyste řekli nejméně zvláštní, což vypráví o radosti z toho, že ve vašem životě mají zvláštní ženy a vzdáte hold jaře, období znovuzrození a odolnosti, dva koncepty, které byly vždy spojeny s ženským světem.
Ingredience dortu Mimosa
Představme si dávky nezbytné pro přípravu dortu Dva houba dort s průměrem po 20 cm. Získejte 8 vajec, možná při teplotě místnosti, asi 140 gramů 00 mouky, vanilkovou pánvi, 250 gramů cukru, 120 bramborového škrobu. Udržujte Salieru se solí až po ruku, protože bude potřeba špetku. Toto jsou ingredience nezbytné pro houbový dort.
Co místo toho potřebujete k přípravě pudinku? Půl litru plnotučného mléka, 175 gramů cukru, 50 gramů kukuřičného škrobu, 125 gramů čerstvé tekuté krémy, 5 vaječných žloutků, vanilkový bazální. Odložte další hekto tekutého krému pro Chantilly Cream. Složky likérové bagna místo toho zahrnují 130 ml vody, 70 Gran Marnier a 75 gramů cukru.
Provedení
Získejte dvě formy pro houbové koláče (budete je muset uložit do trouby). Rozbít všechna vejce a pomocí planetárníZačněte namontovat a průměrná rychlost. Umístěte vanilkovou pánvi, odstraňte semena, vložte je do planetárního mixéru a přidejte špetku soli. Nalijte cukr pomalu a mezitím si vezměte zpět Vytvořte whisk pracovat a pokračujte asi 15 minut. Pochopíte, že je čas zastavit, když jsou vejce více či méně ztrojnásobeny v objemu. Zde je to, co musíte udělat později:
- Vypněte planetární mixér.
- Vezměte si sítko a položte ji přes misku s ingrediencemi.
- Prosejte ve 3 krocích mouka a bramborový škrob.
Kroky, které vám umožňují začlenit tento prach, jsou obzvláště delikátní a zajišťují skutečnost, že postupují zdola nahoru. Pomozte si špachtlí, ideálním příslušenstvím, které riskuje demontáž směsi. Když je to dostatečně homogenní, vezměte dvě formy, máslo a mouku a poté je naplňte stejným množstvím těsta. Udržujte je v předehřáté troubě při 160 ° C po dobu maximálně 50 minut.
Po přípravě krémového a alkoholické lázně Vezměte si koláče houby a z nich získejte tři tenké disky (Nejprve musíte odstranit kůru). Nakrájejte je na malé kostky, abyste vytvořili květiny Mimosa. Vezměte první vrstvu a položte ji na talíř a poté nás distribuujte pomocí sac-poche, asi 1/4 připraveného pudinku. Pokryjte druhou, projděte alkoholickou lázni štětcem a umístěte na další vrstvu a pak stále věci s krémem. Na závěrečné vrstvě rozložte kostky (všimnete si, že se velmi dobře drží k krému). Před podáváním nechte pár hodin v lednici.