Mascarpone Cream: Recept na nezapomenutelný tiramisu

Mascarpone Cream: Recept na nezapomenutelný tiramisu

Je to opravdu populární recept, který mnozí vědí a že bez ohledu na to, jak je připraven chtěl bych se dostat.

Recept, aby byl schopen, je velmi jednoduchý a nakonec umožňuje vytvoření jednoho z nejlepších dezertů vůbec, co je ve skutečnosti rozšířené po celém světě. Vstoupíme však na konkrétní a pokusíme se pochopit, jaké kroky mají vzít v úvahu.

Mascarpone Cream: ingredience

K tomu, co je potřeba, je: mascarpone, vejce, cukr a rum. Části se zjevně také mění na základě toho, čeho je množství, které chcete dosáhnout

Mascarpone je původem Lodigiany a ve skutečnosti má hlavní složku sýra nebo je lepší říci, jaké jsou mléčné deriváty, je to složka, která v zásadě pochází z mléka, ke kterému se přidává kyselina citronová, a pro to udělat tam a udělat to tam jsou fáze, které mají vzít v úvahu.

Příprava

Začíná z alba, že před namontováním nesmí být chladné, ale lepší, pokud je na pokojové teplotě, a proto musí být vejce odstraněna z lednice nejméně hodinu, než je bude možné použít k tomu. Pak si vezme mixér a připojí se, dokud se ztuhne. Ale ještě ne dokončení.

  • Mascarpone Cream
  • recept
  • příprava

V misce musíte také bičovat žloutky cukrem až do okamžiku, kdy si budete moci udržet směs, která je silná a zároveň pěna, a pak musíte také přidat rum a žloutky a vše, co musí být smícháno v Správný způsob, jak získat něco jedinečného.

Nakonec musí být přidána bílá vajíčka, která byla dříve namontována, dokud nebyla ztuhlá. Mascarpone Cream musí odpočívat alespoň jednu hodinu před podáváním. Pokud se vám líbí výše, můžete také dát trochu hořkého kakaového prášku, díky kterému je všechno opravdu krásnější i z estetického hlediska a určitě ještě lepší, bez pochyb o řeči. Zkuste zjistit, zda jsou věci opravdu takové a mají odpověď.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *