Není třeba udělat: pizza Je to jedno z potravin, které Italové nejvíce oceňují, ale nejen, protože se to stalo jedním Mezinárodní recept který je úspěšně replikován a navržen také ve všech ostatních zemích na světě. Uplynulo mnoho let od tohoto základního jídla, které se vyrábí z chudých potravin a v dosahu každého se stalo skutečným znakem naší kuchyně také v zahraničí.
Existuje několik způsobů, jak vyrobit pizzu a každá z nich si zaslouží experimentování, ale jedním z nejvíce nejpříjemnějších a uspokojivých je přesně to, že se vztahují k přípravě Domácí pizza. Určitě je to něco docela náročného, ale ne nemožné, a proto jsme dnes tu pro SpiegartI jak připravit domácí pizzu uchýlit se k a Perfektní těsto.
Kdy se narodila pizza?
Když přemýšlíme o pizza Nemůžeme si pomoci, ale přemýšlíme o Napoli Protože se říká, že se ve skutečnosti narodilo toto jídlo v zemích jihu naší milované země. Zdá se však, že věci jsou trochu jiné, jak se říká, že některé formy pizzy, i když spíše základní, dokonce i datum zpět Prehistorie Když byly ve skutečnosti některé obiloviny zpracovány a vařeny a následně kořeněné rajčaty a sýrem. Skutečná pizza je jistě ta, která viděla jeho konkretivost ve městě Neapole, která byla vždy považována za místo původu tohoto báječného rozsahu.
Z toho, co víme, ve skutečnosti první artefakt pizzy, který máte v Neapoli kolem 1858 Když byla pizza patentována poprvé Margherita, Tak se nazýval na počest nejslavnější princezny v Itálii. Pokud by zpočátku existovalo jen velmi málo variant tohoto jídla, postupem času se etablovalo mnoho dalších typů pizzy, které vidí použití ingredience více různorodé.
Perfektní těsto pro domácí pizzu
Určitě mnohokrát, abychom si užili dobrou pizzu, nesmíme dělat nic jiného než jít do pizzerie nebo zvednout sluchátko, vytočit číslo a kniha s sebou. Určitě je to rychlá a bezbolestná volba, ale chceme se zbavit možnosti vytvořit měkké a měkké těsto S rukama? K tomu budete potřebovat tyto složky:
- 350 gramů 00 mouky
- 450 gramů vody
- Olivový olej
- Prodej
- Cukr
- 2 gramy kvasinek suchého pivovaru
- 500 gramů loupaných rajčat
- 400 gramů mozzarelly
- Několik letáků bazalky
Dělat Těsto na pizzu Bude stačit k tomu, aby se mouku a přidala ke stejné vodě, kvasinka, špetku soli a kapičce oleje. V tuto chvíli nebudeme muset dělat hníst Všechny ingredience, dokud nedostanete a homogenní sloučenina že budeme muset nechat vstát několik hodin, než budeme moci pracovat. Jakmile tentokrát uplyneme, budeme tedy muset toto těsto rozšířit na pánev, možná pomocí malé mouky, takže to samé nechodí na pánev, kterou použijeme pro vaření.
V tomto okamžiku bychom neměli dělat nic jiného než přezka Těsto s vidličkou a poté vše otřete trochou syrového olivového oleje. Mezitím můžeme do loupaná rajčata který bude moudře rozdrcen před umístěním na povrch pizzy. Jakmile to bude hotovo, nebudeme muset udělat nic jiného než nakrájet na kostky mozzarella a uspořádat ji rovnoměrně na pizzu před vložením všeho do trouby a vařte asi 20 minut a 200 C ° ve ventilovaném režimu. Jakmile je pizza vařena, budeme muset položit jen nějaký list na stejný čerstvá bazalka.