Rychlé těsto pro pizzu v pánvi: tady je trik šéfkuchaře

Rychlé těsto pro pizzu v pánvi: tady je trik šéfkuchaře

Domácí pizza je zcela příchutí a mnozí ji dávají přednost před tím, co se vyrábí v restauracích a pizzeriích. Jen Pizza v Pan Má neodolatelný parfém, křupavý okraj a měkký interiér. A jednou z největších uspokojení je připravit to vlastními rukama. Ale často si člověk myslí, že a Dobré těsto Vyžádejte si hodiny kvašení a stupně plánování. Ale okamžitě vám řeknu, že existuje perfektní trik, který testoval kuchaři, aby si pizzu na perfektní pánvi.

Tajemství je vše v těle. Musíte najít správnou rovnováhu mezi rychlostí, měkkostí a lehkostí, aniž byste ohrozili chuť. A tady přichází technika, která změní váš život: Autolisi. Nyní vám toto slovo může přimět k tomu, abyste si mysleli, že je to něco opravdu komplikovaného, ​​ale není to tak vůbec: je to velmi snadný krok, díky kterému je těsto v kratším čase elastičtější a proveditelnější.

Zde je postup

Ale pojďme do pořádku. Udělat Pizza v Pan Baffi olití, potřebujete několik ingrediencí: mouka, voda, kvasinky, sůl a mrholení oleje. A krásná věc je, že nemusíte hnout na dlouhou dobu nebo čekat hodiny na skok. Díky tomuto triku nebudete muset ztrácet příliš mnoho času, naopak, v žádném okamžiku nebudete moci získat pizzu z potlesku za chuťové pohárky.

Začněme: První mix mouka a voda A nechte je odpočívat asi 30 minut. Právě se nazývá tato pasáž autoVzhledem k tomu, že samozřejmě slouží k vývoji lepek, aniž by bylo nutné příliš pracovat. Po odpočinku přidejte kvasinky a sůl a několik minut hněte. Výsledek? Měkké a elastické těsto, připravené na pánev.

Jasné kroky pro perfektní pizzu

Nyní přichází krása: Dvě hodiny skoku jsou dost na to, aby se venku dostala vysoká pizza, měkká dovnitř a křupavá. Poté, co je připraveno, se těsto jednoduše rozprostírá na pánvi (aniž by ho rozdrtilo příliš mnoho) a odešla na odpočinek dalších 30 minut. V tomto okamžiku jste připraveni ochutnat svou pizzu s tím, co dáváte přednost, a péct ji.

  • Nechte mouku a vodu odpočívat po dobu 30 minut.
  • Přidejte kvasinky a sůl.
  • Nechte stoupat asi 2 hodiny.
  • Těsto na pánvi jemně zavedete.
  • Počkejte na 30 minut.

Krása tohoto těsta spočívá v tom, že si ho můžete přizpůsobit, jak chcete. Pokud chcete jeden Super měkká pizzaPřidejte do těsta polévkovou lžíci oleje. Pokud dáváte přednost křupavá hranaNejprve pečte základnu po dobu 5 minut bez koření, poté přidejte rajčata a mozzarellu. Stručně řečeno, doplňte si a najděte svou perfektní kombinaci.

Nakonec to není tak komplikované. Takže teď, když znáte trik, nemáte žádné omluvy na objednání obvyklé pizzy s sebou. S tímto rychlým receptem se domácí pizza stane vaším pracovním koňkou. Přátelé a příbuzní vás budou sebepovídat do vašeho domova, jen aby si vychutnali svou lahodnou pizzu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *