The kaštan tvoří jednu z nejpopulárnějších a diverzifikovaných sladkostí období Z CarnevaleS určitými rozdíly jsou ve skutečnosti přítomny v regionálních tradicích mnoha oblastí naší země, zejména od severu k centru na jih. Jsou vyrobeny ze sladkého těsta, obecně pokryté cukrem, jsou typické sladkosti karnevalového období.
Dobrý recept na získání velmi měkkých kaštanů, a proto je schopen se roztavit v ústech, je ten, který dnes poskytujeme, a snadno se připraví i nejméně odborníka v kuchyni. Směs vždy zahrnuje směs složenou z těsta sestávajícího z másla, cukrové mouky a vajec, ingrediencí, ke kterým musí být přidány jiné prvky.
Karnevalové dezerty
Jsou to starověké sladkosti a jsou spojeny především s svátkem, samozřejmě karneval, období, ve kterém byly rodiny i komunitu tradičně a používaly se k setkání ve velkých banketech, uchýlili se k sladkostem, které jsou považovány za velmi zvláštní, kalorické a chutné jako Chestnuts identifikoval něco úspěšného, nejméně od 700.
Recept se v průběhu času přirozeně změnil a přizpůsobil se dostupnosti okamžiku a moderní doby. Dnes je stačí používat zvýrazněné ingredience a málo jiného, ve většině případů mezi těstem a vařením je nutné používat těsně za hodinu, i když nejsme v kontextu cukrovinky příliš šíleni.
Recept a příprava
Dostatečné pro 6 lidí 300 gramů 00 mouky, 50 másla, granulovaný cukr v 65 gramech, 8 gramů prášku na pečivo pro dezerty, grappa, rum nebo likér (vybrané) v dávkách lžíce, bobule vanilky, dva, dva Vejce a jeden citron, zatímco pro smažení je lepší používat arašídový olej, zatímco pro polevu cukru.
- Nastrouhejte citronovou kůru, přidejte cukr do nádoby, citronovou kůru a změkčené máslo a poté, co se k nim připojíte, přidejte vejce a smíchejte je vidličkou vidličkou
- Poté přidejte 00 mouky pečlivě prosévané a prášek do pečiva prášku
- Přidejte ingredience vidličkou, aniž byste byli příliš přesní
- Převrátit směs na čistém stole as rukama přidejte všechno
Z této sloučeniny nyní homogenní po nějaké práci musíme získat bochníky s protáhlým tvarem a řezané kousky několika cm na délku, pak je dáme sférický tvar pomocí rukou. Uspořádejte je na polici nebo na napínací prkno jeden po druhém, aby byli připraveni na smažení za pár minut, jeden po druhém.
V poměrně vysoké apodelle přidejte arašídový olej a dosáhněte teploty 170 stupňů (pomocí teploměru). Pomalu přidáváme kuličky, nepřegenerujeme s množstvím najednou, abychom nezměnili teplotu oleje a negenerovali tak náčrtky. Když jsou dostatečně zlatohnědé, budou odstraněny z tepla pomocí štěrbinové lžíce a nechávají suché na absorpční papír a jednou suchou posypanou moučkovým cukrem.