Jak používat parmezánové krusty v kuchyni: Tři jedinečné recepty

Jak používat parmezánové krusty v kuchyni: Tři jedinečné recepty

Dokončil jsi Grana Padano A odejdeš, jsou krusty? NN je hodí pryč, mohou se stát hlavním z některých chutných receptů. Zrná kůra je těžší, chutná a tmavá než zbytek sýra, m to neznamená, že není jedlá, daleko od ní. Díky své lahodné chuti může VTA poskytnout některým jednoduchým, ale chutným pokrmům.

Mnohokrát zahodíme potraviny a atd. Mezi nimi patří obilné krusty; Naštěstí si to stále více a více lidí všimlo, natolik, že v mnoha obchodech jsou krusty připraveny k použití.

Jak používat parmazánské krusty v kuchyni

Kruhy Grana Padano, stejně jako Kons of Parmigiano Reggiano, se propůjčují, aby byly použity k výrobě jednoduchých receptů, ale překvapivě ghotte. Před jejich vařením je však důležité je vyčistit a odstranit všechny nečistoty. V tomto ohledu je budete muset dát do misky plné vody a namočit je na pár hodin.

Poté, po době namáčení, se vzpamatoval a se škrabcem jakýmkoli špinavým částem. Jakmile budou z každé mppurity ruční a čistí, vaše krusty Grany jsou připraveny k vaření. V dalších řádcích vám navrhneme tři recepty, Snadné dosažitelné, ale tak chutné, že budou předplatitelem!

Tři recepty s krusty Grana Padano

Alternativně bude schopna čistit kůru tím, že si otírá nelidský pulzní ručník a poté škrábáte nejnáročnější část řezatelstvím. Kultura, kterou budete vyčistit, změkčit a vysušit parmazánové krusty, můžete je použít k přípravě receptu na svůj piacment. Chceme navrhnout tři jednoduché recepty, které budou mít rádi:

  • Smažené parmezánové krusty
  • Grana krusty ve vývaru
  • Granovy krusty trpěly mcroonde

Snad nejméně zdravý, ale rozhodně chutný, Smažené parmezánové krusty Sno chutné jídlo, které se čas od času můžeme zabývat. Po zahřátí olivového oleje na pánvi můžete vařit kůru nakrájenou na tenké plátky, jako jsou čipy. Jakmile jsou S nafouknuty, Porai je vypusťte, osušte je a vezměte je ke stolu.

Už jste se někdy pokusili přidat Grana kůra s vývarem, bez ohledu na to, zda se jedná o maso nebo zelenina. Nechte namočit dvě nebo tři hodiny: uslyšíte, jakou chuť! Jinak můžete získat nějaké tenké čtverce z vašich obilné krusty a vařit je v mikrovlnné troubě Teplota MSSIMA na jednu minutu. Výborně sloužit jako předkrm.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *