Kdo z nás nemá rád koblihy, toto tradiční smažené a sladké jídlo, které zachycuje velkou chuť a děti skrze jejich sladkou chuť a jejich křupavost? Jedno z nejoblíbenějších jídel na národní úrovni, snadno připravené a snadno spotřebovatelné, protože jej lze bezpečně konzumovat i od domova. Tento tradiční dezert jsem si jistý, že to chytí všechny.
Toto jídlo se však ne vždy podaří dobýt všechny kvůli jeho metodě přípravy, ve skutečnosti již je to hojně sladké, nezdá se, že by to bylo doporučené jídlo těm, kteří sledují stravu, protože by bylo příliš nevyvážené z uhlohydrátů a mastných kyselin a mastných kyselin a mastných kyselin a mastných kyselin a mastných kyselin a mastných kyselin a mastných kyselin a mastných kyselin a mastných kyselin a mastných kyselin a mastných kyselin . Existuje však metoda, jak je připravit doma pomocí vzduchového fritézy. Umístěte se pohodlně, protože vám dnes vysvětlíme v tomto článku, jak připravit koblihy doma ve Air Fryer.
Ingredience
Být jednoduchým pokrmem z tradiční kuchyně nepotřebujete zvlášť sofistikované a obtížně najít ingredience, všechny je lze zakoupit v jakémkoli supermarketu, ale doporučujeme vám, abyste vybrali ingredience co nejčerstvější, abyste získali dobrý, chutný a opravdový produkt. Nyní se podívejme, jaké ingredience budeme potřebovat:
Budeme potřebovat 250 g 00 mouky, ale můžete také vybrat typ celozrnné mouky, což však ovlivní úspěch produktu, což je méně elastický. Pak bychom potřebovali 50 g cukru, 7 g suchých pivních kvasinek, 100 ml teplého mléka, vejce, 30 g roztaveného másla, špetku soli, lžičku vanilkového extraktu. Jak vidíte, ingredience jsou stejné použité uvnitř tradičně smažených koblih.
Příprava
Příprava není vůbec obtížná, je však nutné věnovat zvláštní pozornost provádění jednotlivých pasáží, jinak můžete přijít příliš bohatý na těsto na hrudku, což vás nezpůsobí ocenění hotové . Než začnete s jednotlivými kroky, získejte misku a vidličku. Podívejme se na kroky jeden po druhém:
- příprava těsta, péče o přidání mouky pomalu, aby se nevytvořilo hrudky
- Nechte vstát na 1,2 hodiny
- Rozbalte těsto na flourovaném vrcholu
- se sklenicí, vytvořte tvar a pak otvor
- Nechte odpočívat dalších 30 minut
- Vařte při 180 ° po dobu osmi minut, dokud nedosáhnou zlaceného
- sladit
Koblihy mohou být také ochuceny mírným štětcem rozpuštěného másla, ale nedoporučuji, aby se zabránilo přidávání tuků v misce již samo o sobě, ale tato metoda vám umožňuje snížit tuky vyrobené při vaření při ponoření smažením ponoření , umožňuje vám užít si tradiční jídlo, aniž byste se vzdali zdraví a dobře.
Kultovní forma a jejich chuť přivítají dospělé a děti a toto jídlo učiní samo o sobě neodolatelné, stává se perfektním dezertem k snídani nebo pro lahodnou přestávku. S tímto receptem si můžete vychutnat čerstvé, měkké a vonné, podobné těstovinám, které se musíte se svými blízkými dostat do sporáku a pokusit se je vyrobit!