Agretti jsou typ zeleniny, podobný pažitku, ale s konzistencí a příchutí, ale také velmi odlišnou kapacitou vaření, se také nazývá jinými způsoby, jako je Friar Beard, úzký Ó Miniscorder. Je to součást rodiny jedlý Cardi , A nachází se v mnoha receptech a přípravách v naší zemi, od severu k jihu, přirozeně přizpůsobené mnoha receptům.
Jak vařit Agretti? Pochopení nejprve je potenciál ve výživové oblasti důležité, aby bylo možné pochopit nejlepší metodu k získání toho nejlepšího z pohledu chuti, ale také v množství nutričních prvků, které nejsou vůbec zanedbatelné. Ve skutečnosti můžeme čistit staré recepty, ale také absolutně nové přípravy.
Co jsou agretti
Velmi přítomné v místních kuchyních střední a severní Itálie, a to jak jako koření trávy, ale také jako příloha, musí být považovány za extrémně tažné, velmi výživné v zažívacím poli, vlákna jsou velmi přítomná, ale zejména existuje dobrý příspěvek Proteiny a antioxidanty, zatímco příjem kalorií je velmi snížen.
Více než 90 % hmotnosti agretti je ve skutečnosti tvořeno vodaKoncept, který proto přináší tyto dokonalé prvky jako satující činidlo, ale také schopný zlepšit naši trávicí aktivitu. Chuť není stejná jako chuť u pažitky, mají zvláštní vůni a hořkou pachuť, ale stále docela jemné. DW DW DWD WG WD DW WDWD
Jak je vařit
Jak je vařit v nejlepším případě? Nejlepší agretti jsou čerstvé, které však musí být vyčištěny, což je stav, který je vede k chuti, ale také stravitelnější. To vše je velmi snadné, jen sledujte některé pasáže rozhodně v dosahu každého, abyste získali vynikající produkt, vhodný pro mnoho receptů a příprav, jak uvidíme později.
- Jakékoli zbytkové větve musí být odstraněny, kořeny kromě jakékoli formy prvku, která není dostatečně zelená
- Vložte keře do povodí nebo jiné nádoby s přítomností čisté studené vody, kde budou odstraněny další nečistoty
- Poté v lehce slaném hrnci a vroucí vodě se jim nechají zatemnit po dobu maximálně pět minut a poté je opéká ve studené vodě
Po tomto „čištění“ postupu je jistě použito jako lépe zhoršuje, obecně jako koření a „chuť“ vedle vyléčeného masa, sýrů, ale také v rámci vařených přípravků, například v omeletách, nebo samostatně v pánvi, jednoduše pokryté olejem , sůl a pepř, jako lehké koření nebo jako příloha.
Minerální soli oplývají a jsou rozhodně spokojeni, pouze tyto dva faktory dělají agretti, které mohou být bez příliš mnoha problémů, které jsou dokonce zachovány i pěstované doma, velmi užitečné jako varianta koření s ohledem na zeleninu, o které už možná víme , přináší dotek rozmanitosti v našem tradičním „snědeném“.