Jedním z přípravků, které jsou v kuchyni nejoptimálnější ze všech, je ten, který reaguje na jméno těsto A které mohou být zaměřeny na různá jídla vždy s maximálním stupněm úspěchu. Je zřejmé, že toto vnější pokrytí existuje několik způsobů, jak je příprava, ale v každém případě je to něco tak dobrého, že dokážeme dostat dost.
Co tedy víme, na tomto přípravě, která reaguje na jméno pastella a které nám umožňuje zdobit mnoho receptů, které konzumujeme denně? Dnes jsme tu, abychom na tuto otázku odpověděli a pochopili Jak se připravit tato pochoutka pro zvýšení chuti Smažená chobotnice. Tady je tajný make -up nesmí být podceňován.
Co je těsto?
Už jste někdy slyšeli těsto? Odkazujeme na jakýsi druh Příprava kapaliny který se často používá k vytvoření jakéhokoli obálky nebo povlak na jiné ingredience, jako je maso a ryby. Je to tedy druh pokrytí, které lze vyrobit přijetím velmi málo ingrediencí a který umožňuje smažením, aby se různým pokrmům dotknula chuť a větší křupavost.
Je zřejmé pouze metoda Dát životu této přípravě, ale je jich tolik recepty Které lze vzít v úvahu a tuto změnu rozumu v regionu, ale vždy vede velmi dobrý a chutný. Dnes jsme tu, abychom se zaměřili na přípravu a Typ těsta navrženo speciálně pro vylepšení Chuť smaženého chobotnice.
Příprava těsta
Chcete připravit své oblíbené jídlo, ale aby to bylo stejné křupavý Je to chutnější než obvykle. Jsme zde záměrně, protože chceme nabídnout skutečně klasickou verzi těsta, ale vhodné pro jakýkoli typ přípravy, zejména ty, které považují za hlavní složku I Smažená chobotnice. Chcete -li vytvořit tuto přípravu, budete muset tyto ingredience získat:
- 200 ml šumivé vody
- Prodej
- 2 vejce
- 150 Gr of 00 mouky
Chcete -li připravit těsto, budete proto muset zabouchnout vejce v misce a pak trochu přidat Farina Protáhněte to pomalu, aby nevytvořilo hrudky. Následně bude také přidáno‚perlivá voda Což pro tuto příležitost muselo zůstat umístěno v lednici nejméně 3 hodiny, než se blíží k tomuto typu receptu. Poté budeme muset smíchat všechny ingredience s rozšlechem a když jsme získali homogenní směs, budeme ji muset jen trochu ochutit prodej A pak ji vložte do lednice, kde bude muset odpočívat alespoň 2 hodiny.
Po uvedeném čase můžeme těsto použít k vytvoření jakéhokoli povlak na naši smaženou chobotnici A učinit z nich ještě více lákavé a chutné, možná je kořením kapkou citronu a mrholením oleje. Jsme si jisti, že nebudete moci odolat tomuto receptu a že se už bez něj nemůžete dělat. Úspěch je pojištěn!