Příprava hamburger Používání ingrediencí zcela bez derivátů masa nebo zvířat již to již není zvlášť obtížná rarita nebo tak něco a mezi nejvíce zavedené ingredience vyniká Černé zelí Kromě zákonnosti, jako je já Ceci. Tyto prvky jsou „ideálním základem“ pro sendvič s naprosto důležitým vkusem, aniž by se uchýlily k ingrediencím zvířecího původu.
Mnoho značek je nyní zaměřeno na vegetariánský nebo veganský kontext a nabízí produkty zcela bez jakékoli formy masa, ale také mléčných výrobků. Pokud se to v minulosti zdálo téměř jako trend spojený s výklenky, dnes je situace velmi odlišná. A použití zeleniny a zeleniny, které kdysi považovalo za „pokornou“, můžeme z nutričního hlediska získat vynikající reakci.
Síla zelí a cizrny
Burger Veggie je nyní rozhodně častým výběrem v mnoha obchodech, od hospod po supermarkety. Můžeme však také vytvořit „od nás“ náš hamburger složený z černého zelí a cizrny, jakož i od několika a snadno dostupných jako přírodních ingrediencí, to vše bez testů kuchařů a bez potřeby příliš mnoho času.
Černé zelí je vynikajícím prvkem, který má být integrován s jinými složkami, a je velmi bohatý na železo, minerální soli a velké množství zeleninových bílkovin. Luštěniny, „rodina“ cizrny, je mimořádně důležitá z hlediska proteinů a vláken, oba představují prvky, které mají být integrovány do svého každodenního základu do jejich stravy.
Černé černé zelí a cizrna: ingredience a recept
Není to nutné déle než půl hodiny a ne příliš mnoho ingrediencí kromě hlavních: 200 gramů černého zelí, 1 hřebíček česneku, 150 gramů předem vařené cizrny, sůl a pepř podle chuti, 180 gramů, 180 gramů strouhanka, citrón střední šťávy, 1 vejce a extra panenský olivový olej podle chuti. Kromě toho je malá strouhanka na pokrytí hamburgeru a dalšího malého panenského olivového oleje.
- Samostatné listy od černých zelí a po jejich řezání ne příliš jemné, budou tyto blanchech v hrnci solené vody
- Po 10 – 12 minutách na středním teplu vaření lze poté vypustit řezané černé listy zelí
- Kromě hrnce nebo pánve nechte hřebíček česneku smažit v extra panenském olivovém oleji
K této pánvi přidejte dobře sekvizované černé zelí, zelí, které bude vařeno po dobu dalších 10 minut minut a občas jej otáčí. Ochutnejte sůl a pepř a nakonec odstraňte hřebíček česneku a potom zelí mírně vychladne. Samostatně smíchejte odvodněnou cizrnu, přidejte citronovou šťávu a přidejte do zelí.
Můžeme přidat malý olej a sůl, abychom se smíchali, vše bude uloženo s mixérem nebo mixérem, aby se získala příliš jemná směs, přesunout výsledek do misky, kde můžete přidat vejce, míchat a přidat a malou Malá strouhanka, dost na to, aby ručně přinesla ua -algagheble konzistence. Vytvořte poměrně velké „kuličky“, které lze zploštět rukou nebo s řezačkou pečiva, mohou být ponechány v pánvi s malým olejem nebo vařeny v troubě po dobu asi dvaceti minut při 180 stupních.