Jak připravit krém Chantilly: Zde je trik babičky

Jak připravit krém Chantilly: Zde je trik babičky

Existuje velmi slavné přísloví, které zní: „Krása je tvořena jednoduchými věcmi“. V tomto okamžiku bychom se odvážili říci, že i dobrota je vyrobena z jednoduchých věcí, stejně jako v případě Chantilly Cream: několik jednoduchých ingrediencí, ale velkého účinku, pokud je vzájemně kombinované, vedou k přípravě sladkého a chutný krém.

Chantilly Cream se narodil jako dezert lžíce, ve skutečnosti existují lidé, kteří by jedli celé misky! Ale nejen to: může být také použit jako základ pro mnoho dalších cukrovinek. Jak ale připravíte pozoruhodný krém Chantilly? Možná je vhodné spoléhat se na make -up babičky:

Chantilly Cream: Co to je?

Začněme od původu: Chantilly Cream dluží narození Francii. Zejména by jeho jméno pocházelo ze skutečné rezidence zvané „Chantilly“, v níž ho talentovaný šéfkuchař poprvé připravil. Zejména krém Chantilly musí být považován za reinterpretaci tohoto pečiva.

K tomu jsou přidány šlehací krém a vanilku, díky nimž je tento krémový a zároveň extrémně aromatický. Připravuje se velmi snadno a je také snadno kombinovaný: je to v pořádku jak pro koláče na základě houbového dortu, milleftsmen, ovoce, čokolády. Stručně řečeno, krém Chantilly je v pořádku se vším!

Zde je návod, jak vyrobit krém Chantilly:

Jak jsme již řekli několikrát, příprava krému Chantilly je opravdu velmi snadná. Musíme znát pouze správná množství, které lze přidat, a především v tom, v jakém pořadí zahušťuje ingredience. Níže jsou uvedeny základní kroky pro přípravu chutného krému Chantilly. Zde je to, co musíte udělat:

  • V pánvi jsme vložili 250 ml čerstvého krému na bič
  • Přidáváme 40 gramů granulovaného cukru
  • Přidáme lusky a semena vanilkového fazole
  • Pokračujeme o ohni a otočíme, dokud téměř nedosáhne varu. Filtrujeme a necháme to dobře vychladnout.

Jakmile se směs dobře ochladí, přidáme ji ke zbývajícím 250 ml čerstvého krému na bič. Kombinujeme všechno a rozšleháme, dokud nedostaneme náš Chantilly Cream. Příprava tímto způsobem, podle techniky babičky, je opravdu velmi jednoduchá a zaručuje nás, že zůstaneme tím, že budete jíst skutečný produkt.

Stejný produkt lze použít k ozdobení různých typů jiných dezertů: Chantilly Cream je ve skutečnosti jedním ze tří základních přípravků pečiva vedle pudinku a diplomatického krému. Znáte je, jak se připravit, a 3 představuje velkou výhodu, protože budete moci přinést vše, co chcete ke stolu!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *