Už jste někdy slyšeli o tom mluvit Chléb Arancia? Je to sicilský dezert, který ví o slunci a tradici, ideální pro přivedení nějaké radosti ke stolu. Jeho zvláštnost spočívá v použití pomeranče včetně celé kůry. Je to tajemství, které mu dává jedinečnou chuť a měkká konzistence, kterou dobývá k prvnímu kousnutí.
Nejprve získejte apomerančový Biologické neléčení. Je to důležité, protože také budeme používat kůru a určitě nechceme pesticidy v našem dezertu. Oranžové dobře omyjte, nakrájejte na kousky a zajistíte, aby semena eliminovala. Toto je srdce pomerančové pánve, takže si vyberte krásnou šťavnatý a velmi voňavý oranžový.
Složky
Zbytek ingrediencí je jednoduchý: mouka, cukr, vejce, mléko, semenný olej a kvasinky na dezerty. Kouzlo spočívá v jejich míchání v pravém M odo. Smíchejte pomeranč s mlékem a olejem, dokud se nedosáhne hladkého pyré, a poté přidejte směs do vejců šlehaných cukrem. Je to proces, díky kterému je těsto neuvěřitelně měkké a aromatické.
Jakmile jsou suché ingredience a oranžové pyré smíchány, nalije vše do máslové a flourované formy. Pečte při 180 stupních asi 50 minut, ale sledujte vaření: každá trouba je jiná. Pomocí pásem ověřte, zda se dezert vaří ve správném bodě. Víte, každá trouba se může lišit a může zrychlit nebo zpomalit vaření několik minut.
Idee Creative E Alternative
Nyní, když je oranžová pánev připravena, nechte ji úplně vychladnout, než ji zdobíte. Nejjednodušší věc je posypat moučkovým cukrem, ale můžete také přidat oranžovou glazuru nebo kandovanou kůru, pokud chcete udělat skvělý dojem. Zde je seznam variant pro přizpůsobení vaší oranžové pánve:
- Kapky tmavé čokolády.
- Nasekané mandle.
- Oranžová glazura.
- Pochodně nebo kardamom.
Tento dezert si vyberete ještě lahodnější notu s čokoládovými lupínkami, který dává jednoduchou, ale chutnou nebo špetku kořeněné chuti, je tento dezert velmi dobře zachován. Udržujte jej pod skleněným zvonem a na pár dní zůstane měkký a voňavý, i když vsadím, že to skončí mnohem dříve.
Oranžová pánev je ideální pro snídani, s šálkem kávy nebo pro občerstvení doprovázené dobrým čajem. Ale přiznávám, že to také miluji jako dezert, možná ho doprovází koulí vanilky nebo čokoládové zmrzliny, pokud jste velmi chamtiví. A co? Prostě to musíte zkusit.