The Escarole Je to zelenina, že se všichni opravdu líbí, a právě z tohoto důvodu se nám podaří používat v různých kontextech, a to ani ti, kteří si na první straně všimnou, nemají nic společného se světem zeleniny. Přesně z tohoto důvodu je dobré znát vlastnosti této složky a zaměřit se na všechna tajemství, která nám umožní připravit ji v nejlepším případě.
Mezi mnoha přípravky, jejichž výhody můžeme využít Scarola Mbuttunata, Rozmanitost, která se narodila v konkrétním regionu, ale která díky jeho vlastnostem a intenzivní chuti se podařilo etablovat v každé části Itálie a v některých případech také v zahraničí. Zde tedy vše, co můžeme vědět o této zelenině tak rozmanité a především na Recept mbuttunata Scarola.
Vlastnosti Scarroly
Když mluvíme o Escarole Odkazujeme na konkrétní kvalitu salát že mnozí vědí jako endivie, Na rozdíl od toho se však ukázalo, že je mnohem jasnější, že má tendenci na žluté a skládající se z listů, které jsou mnohem více udržovány než tradiční salát. Scarola může být konzumována a surová, i když kdysi podrobena všem Operace vaření Má tendenci brát chuť, která může občas hořká.
Tato zelenina se zdá být první volbou, protože obsahuje skvělou množství vodyale také Proteiny, vlákno, vitamíny a minerály Jako železo, fotbal a mangan. Přesně z tohoto důvodu, že konzumace escrole pravidelně zahrnuje širokou škálu výhody kteří nalévají na nervový systém, na respirační systém, na zdraví srdce, kůže a očí, ale také o všem, co zahrnuje vynikající fungování kosti.
Jak připravíte mbuttunata Scarola?
Jedna z nejvíce oceněných odrůd Escarole Právě to, co se používá pro Vytvoření receptu který reaguje na jméno SCAROLA MBUTTUNATA který v italštině lze přeložit s termínem Polstrovaný escrole. Dotyčný recept je původu Neapolitan a lze jej dokončit díky přítomnosti těchto určitých složek:
- 4 Aktiva Scarola
- 50 gramů černých oliv
- 40 gramů kaparů
- 10 filé z ančoviny
- 50 gramů Scamorza
- Petržel
- 30 gramů rozinek
- 60 gramů strouhanky
- Olivový olej
- Prodej
- Černý pepř
- Pinoli podle chuti
Dokončit recept pro SCAROLA MBUTTUNATA Bude nutné umýt escarol a snížit jej na malé listy, které budou vařeny po dobu 10 minut a poté ponechat na pokojovou teplotu. Mezitím musíme namočit kapary a rozinky dalších 10 minut a poté je přesunout do misky, ve které budou přidány také borovice, ančovičky, scamorza a petržel, všechny ingredience, které budou redukovány na malé kousky tak nabídnout pozoruhodný konečný výsledek.
Tato příprava bude náplní, kterou budeme muset použít k ozdobě escarole, který bude poté uzavřen a svázán strunou. To hotovo, budeme muset jen vytvořit nějaké malé soubory ScarrolaOchraňte je trochou olivového oleje, soli a pepře a poté je pečte asi půl hodiny při 180 ° C v troubě. The výsledek Bude to fantastické, a proto budeme mít příležitost vychutnat si tento skutečně autentický a speciální recept.